årstiden skifter
Uncategorized

årstiden skifter

Hver gang årstiden skifter, får jeg lyst til at shoppe ny garderobe. Den er sikker hver gang. Forårets ankomst er ingen undtagelse, og det har resulteret i en gennemsøgning af samtlige webshops, jeg plejer at shoppe på for at se, om de havde noget, jeg ikke kunne undvære. Jeg har holdt mig i skindet indtil videre, men jeg kan ikke garantere, hvor længe min viljestyrke vil holde.

Jeg har fundet tre bud på nogle lækre – og meget forskellige – forårslooks fra henholdsvis Esprit og Ellos. Jeg er især vild med nederdelen i ruskindslook fra Esprit – den er super anvendelig til mange farver, og kan styles på mange lækre måder.
Det helt hvide outfit er ikke noget, jeg umiddelbart selv ville kunne finde på at hoppe i, men jeg synes alligevel, det kan noget.

Hvilket outfit synes I bedst om?
Jeg startede min dag ud med en 6 km lang powerwalk langs vandet i dag. Der foregår meget omkring mig i disse dage, så det var dejlig bare at lukke lidt af fra det hele, putte høretelefonerne i ørene og bare gå og nyde vejret.
Senere skal jeg ud og spise lækker tapas med to gode veninder her – haps!

Igår var jeg ude og nyde vejret med min veninde, og det var jo en god anledning til at skyde nogle hurtige billeder af min nye bomber, som jeg er helt forelsket i. Farven er så god her til foråret!

Min kæreste

Min kæreste og jeg endte nede i byen igår, hvor vi mødtes med en masse af vores venner, og det har resulteret i et lidt tungt hoved i dag. Vi holder derfor søndags-søndag i dag med alt, hvad det indebærer af dynehygge, slaskede bukser og seriemarathon. Lige pt venter vi på, at pizzamanden kommer forbi og forsøder vores søndag endnu mere.

Den sidste uges solskinsvejr har gjort det jævnt svært at være andet end glad i låget! Jeg gik på påskeferie igår, og det er virkelig tiltrængt. Jeg har fyldt mine dage op med dejlige planer, så jeg kan få så meget som muligt ud af mine (mange!) fridage.

I dag har jeg været ude og drikke iskaffe med en veninde i solen, kigget i butikker og nydt solens stråler. Efterfølgende var jeg frk. fornuftig og ryddede op i mit walk-in closet og fik smidt en masse kluns til genbrug, som jeg alligevel aldrig bruger. Nu har jeg smidt mig på sofaen under dynen med chokolade og Netflix. Påskeferie – kom an!

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere