crazy
Uncategorized

crazy

For en uge siden fyldte Lise 4 måneder og dermed er det tid til endnu et månedsindlæg.

Siden sidste måned er mavebøvlet officielt ovre. Jeg troede faktisk det havde været ovre i længere tid, så det må være stoppet kort efter de 3 måneder. Nu er Anna bare en dejlig glad baby og jeg nyder min tid sammen med hende. Sidste måned var jeg bekymret for 3 mdr. vaccinationen, men den tog hun i strakt arm. Hun var en anelse pylret om aftenen og næste dag, men virkelig kun en anelse. Ingen feber eller noget, wow.

https://fotografkolding.blogspot.dk

https://fotografodense.blogspot.dk

https://fotografrodekro.blogspot.dk

https://fotografsilkeborg.blogspot.dk

https://fotografvestjylland.blogspot.dk

https://fotografer-fotograf.blogspot.dk

https://bryllupsfotografiets.blogspot.dk

 Slam vejer nu 4321 g og er 64 cm. Dvs. hun har taget næsten 1 kg på og er vokset ca 4 cm siden sidste måned. Hun er en stor baby ligesom sin storebror og faktisk følges deres kurver stort set ad.

Hun har helt styr på hænderne. Hun havde fundet dem i sidste måned, men nu er der helt styr på dem og der bliver bevist dasket til alt legetøj og bidt i det. På det sidste har hun også prøvet at få fat i stort set alle andre ting foran hende hvis hun sidder på mig og når hun får grød vil hun enormt gerne have fat i skeen.

-Hun trillede fra mave til ryg. Mie har aldrig været kæmpe fan af at ligge på maven og efter hun har knækket koden til at komme tilbage på ryggen er det næsten umuligt at få hende til at blive på maven plus hun nu bare bliver skide sur, hvis hun ikke lige kan trille over. Omvendt er der også en eller anden refleks ved hende, der prøver at trille om på maven, når jeg lægger hende på siden kan jeg se, så jeg er spændt på hvornår hun knækker den kode.

Begyndt på grød og mos. Som skrevet i et tidligere indlæg er vi begyndt med grød til middag og engang i mellem mos til aften. Bille guffer det i sig og skal jeg selv sige det er hun skide god til at spise det. Grundlaget for at sige det er naturligvis sammenligning med Lucas, der slet ikke kunne finde teknikken og brækkede sig af de mindste klumper. Anna er ligeglad hun synes bare det er lækkert lige meget hvad jeg giver hende, hvilket sagtens kan ses på kinder, dobbelthage og lår ha ha. Hun er skøn.

Sov igennem for første gang!!!! Det vigtigste punkt til dato!!!!!! Hun har sovet igennem første gang, sådan helt rigtigt. uden mad, sut, eller andre former for opvågninger. Det er crazy! Hun sover generelt godt, men at sove helt igennem på nuværende tidspunkt synes jeg er vildt. Det er så kun sket den ene gang, men generelt sover hun virkelig godt, så jeg brokker mig bestemt ikke.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere