det jordiske liv
Uncategorized

det jordiske liv

Skytsengle, guddommelige budbrigere, åndelige vejledere. Mange tror fuldt ud på eksistensen af en bevinget personlig følgesvend. Engle er andet end de basunkindede væsener, der smiler blidt til os fra julepynt og postkort. De er også religiøse budbringere, der forener den guddommelige verden med det jordiske liv. Mange tror fuldt på eksistensen af en bevinget personlig følgesvend – en skytsengel.

Engle er trendy
– Engle er igen med på listen over trends. Det ser vi ikke mindst i månederne op mod jul, hvor den kommercielle verden i rigt mål benytter sig af engle i alverdens afskygninger, forklarer cand. theol. Lisbeth Damgren Højen.
Også i den teologiske verden er der en voksende interesse for engle som religiøse væsner, fordi de giver mennesker mulighed for at udtrykke deres religiøse erfaringer. Engle er en slags “mellemlegemer”, der forener den uhåndgribelige, guddommelige verden med det jordiske liv. 

https://www.voresstoredag.net/fotograf-birkerod/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-borkop/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-brondby/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-bryllup-fyn/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-bryllup-jylland/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-bryllup-sjaelland/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-ebeltoft/


Skytsenglen
Skytsenglen dukker op i den åndelige verden som en, der passer på os, når vi selv kommer til kort. 
For Anna Larsen, healer og alternativ behandler i Ribe, er skytsenglen et åndeligt væsen som vejleder eller beskytter os. En, som vi har fået givet til at følge os gennem hele livet fra fødsel til død. 
– Skytsengle sørger for, at vi følger den vej, som er afstukket for os fra vores fødsel, siger Anna Larsen, der opfatter menneskets livsbane som forudbestemt – og skytsånderne, som vores indre stemmer, der fortæller os, hvad vi skal gøre. 
– Ofte er skytsenglen den, som giver inspiration. Pludselig dukker en idé frem, som man egentlig ikke ved hvorfra kom. Det kan være ens skytsengel, som synes, at nu skal der ske noget nyt, siger Anna.

Støtter os
I Krestine Hartmanns liv er en skytsånd eller skytsengel en helt naturlig ting. Hun er clairvoyant og healer i Skibby, og også hun er overbevist om, at vi alle har en skytsånd eller en skytsengel, der følger os.
– Skytsenglen får hændelser, møder med mennesker eller situationer til at se tilfældige ud, og på den måde støtter den os i at gå den vej, vi skal, siger Krestine Hartmann. Når vi ikke hører efter, hvad vores indre stemme siger, tager skytsenglen affære.
– Den skaber hændelser, men det er vores eget ansvar at lytte til den. Hvis du for eksempel gang på gang støder ind i uheld, kan du vælge at tolke det som at “verden er ond imod mig”, eller du kan spørge dig selv om det, du bliver ved med at gøre, nu er det rigtige for dig, forklarer hun. 

Hils på din engel
Skytsenglen har ikke altid en menneskelig form. Den kan også komme til udtryk som f.eks. en energi.
– Hvis du vil finde din skytsengel, kræver det, at du overgiver dig. Det handler om at have tillid uden at have fuld vished. Du skal så bede din skytsånd om at manifestere sig på en måde, du kan forstå. Det gælder om at overgive sig og at have tillid.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere