Disse dage
Uncategorized

Disse dage

Disse dage er fuldt med kulde og mørke morgener, og man prøver at tilpasse sin døgnrytme til noget der kan fungere nogenlunde. Så når jeg har kunne stjæle lidt ekstra tid fra skole og to do-lister, har jeg fundet lidt hygge. Logen med U havde planlagt en tur til Flyvergrillen, men det stod ned i stænger, og S’s varme lejlighed holdt på os. Men vi havde lovet en lille mand en ristet pølse. Argh, så vi måtte ned på Amagerbrogade og få en hotter. Men det var faktisk rigtig hyggeligt, at stå i læ i tusmørket hos pølsedamen. Fire ristede med det hele, og dertilhørende congobajere. Og så hjem igen.

https://boligindretning-dk.blogspot.com

https://briller-og-nyt-syn.blogspot.com

https://bryllupper-dk.blogspot.com

Så var det også tid til den årlige Día de los Muertos hos tatovøren. Det er altid pissehyggeligt. Fri øl og billige tusser. Vi fik dem gratis i år. Mine prikekr på fingrene blev dog lidt smushy. Så må lige se når de er helet færdigt…

En masse ture til søen er det også blevet til. Jeg elsker naturen om efteråret. Farverne, duftene, og hver dag er der sket en forandring, så det gælder om at nyde det før alle bladene er væk.

Og Mormor overraskede med and og brune kartofler. Og vin. Fuck yes

Det australske make up brand Nude by Nature landede for et par uger siden i Danmark, og lanceringen foregik på Orangeriet mens solen stadig lunede lille Danmark. Nu er det pissekoldt. Der blev serveret lækker brunch, og fortalt om produkterne. Det der fangede mig var, at det ikke kun er mineral make up i smukke jordfarver, men især at alle ingredienser er naturlige. Alt kommer fra den australske natur, og der er ingen kemikalier eller konserveringsmidler i. I stedet for f.eks. silikone, som er det der får det ‘normale’ make up til at blende godt ind i huden, er der avocadoolie i. At valget i første omgang er faldet på silikone, ja det fatter jeg ikke.

følelsen

Jeg har faktisk brugt det siden, for man får følelsen af ikke at have noget make up på, selvom man både er smurt ind i foundation, high lighter, bronzer og rouge. Og min hud er også blevet bedre, no shit. Men det er jo også det de siger; “Beauty that is good for you”.

Logen med U tog en weekend til Rørvig. Det var helt perfekt, og tiltrængt for os allesammen tror jeg. Bare lige en weekend væk fra alt det vante, og så ellers bare glemme alt om fjernsyn og computer, opvask og stress. P er lige blevet gift, og sådan noget er krævende, men fuck hvor var hun smuk den dag. S er lige blevet mor for anden gang, og C og jeg vrider hjerner på nye uddannelser.

S’s far lånte os verdens hyggeligste sommerhus, og det eneste der var på dagens to do-list var mad, vin og tøsesnak. Vi hoppede også i havet, og tog os et brusebad i det udendørs bad bagefter. Hvem sagde viking? Jeg elsker de damer, og jeg kan ikke vente til vi skal på eventyr igen.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere