Grafiske motiver
Glimmer

Grafiske motiver

Grafiske motiver dukker op og forsvinder lige så hurtigt ud i den blå luft igen. Det var moderne med overskæg, ræve, ugler, nu er det tid til skyer. Når vi kunne lide noget, så vises det pludselig overalt, i butikker og på blogs. Vi har tapeter, stoffer med skymotiver, hylder, tasker og puder, der ligner skyer.

Jeg har også lavet mine egne skyer, og vil vise jer, hvordan I kan lave den selv. Sådan en blød og tyk sky vil sikkert vække jubel på børnes værelse.

Bryllupsfotograf i Haderslev

Bryllupsfotograf i Sønderborg

Bryllupsfotograf i Middelfart

Bryllupsfotograf i Odense

Bryllupsfotograf i Hjørring

bryllupsdag

Fotobog fra brylluppet?

Dekorationer til bryllupper

Bryllupsuniverset

cBryllup i Herning

Håndlavede pomponer af et blød, let stoff er MUST HAVE i et hvert prinsesseværelse. Pomponer, som oftest er lavet af tyl eller organza i pastelfarver, ligner søde candyfloss. Det er ikke kun en søde dekoration til børneværelser, men også dekoration til bryllupper, på restauranter eller butikker. Pomponer er ofte brugt af fotografer til fotosessioner med de midste.
På grund af deres holdbarhed og egenskaber stoffpomponer vinder frem for papirpomponer – vi kan roligt ryste og vaske den i varmt vand, uden frygt for, at de mister deres form.

Jeg kunne ikke lade være og skulle tage et par billeder. Her er bare så dejligt. 

Det er vores udsigt fra vinduet over et blomstrende magnoliatræ. Helt fantastisk!! Træet er ikke helt sprunget ud, men tæt på. Lige nu er det smukkeste træ i alle haver. 

Det er så dejligt at man kan hente nogle af de smukke grene med ind, så man kan nyde blomsterne både ude og inde. 

Jeg præsenterer mit seneste genbrugsfund. Stole Nordmyra fra Ikea, mit emne for idag – fine, simple stole i moderne retro, lavet af hvid krydsfiner og birketræ. Man kan opbevare dem stablet sammen, hvilket er deres yderligere fordel.

Det var kærlighed ved første blik. Jeg så dem til en latterlig lav pris, og uden omtanke, købte jeg dem. Vejl. pris af én stol var ca kr.300 (desværre ikke længere til salg), det er præcis så meget, som jeg har betalt for mine 6 stole!!! Selvfølgelig er mine brugte, og faktisk meget. Jeg vil have en masse arbejde. Der er brug både for slibning og maling, men det vigtigste er det endelige resultat og min tilfredshed.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere