homies
Glimmer

homies

Den bedste
– Jeg ville udfordre mig selv! I Århus ville det være for nemt, da alle mine venner, så ville komme og stemme på mig. I Odense kendte jeg ingen – så hvis de stemte på mig, var det altså udelukkende, fordi de syntes jeg var den bedste. Det er da cool!

Rå holdning
– Jeg blev vildt glad, men fattede det simpelthen ikke! Midt i glæden blev jeg selvfølgelig også mødt af de sædvanlige typer, der råbte ’luder’ efter mig og ikke kunne tåle, at jeg havde vundet. Men det gør mig intet: Jeg elsker dem, som hader mig – de gi’r mig kun styrke. Og denne rå holdning skinner også igennem raptekster.

Vil ikke svines til
– En mand kan da også være en bitch eller en luder! Jeg er træt af, at kvinder altid skal svines til, og ikke mindst at de LADER sig svine til. Bliver man slået på, må man slå igen. Vi må passe bedre på os selv og sætte vores eget værd højere – så bliver vi også respekterede!  
Hun arbejder netop nu videre på sin første soloudgivelse. Berømmelse er dog ikke noget, der trækker.

Vil høres 
– Jeg er fuldstændig ligeglad med, om jeg bliver kendt! For mig handler det om musikken, og om at være loyal overfor de ’homies’, der har støttet mig. Men jeg har da masser af budskaber jeg gerne vil ud med. Man skal råbe højt for at blive hørt i den her verden – og det vil jeg gøre.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere