invitation til sjove historier
Uncategorized

invitation til sjove historier

De fleste kender fornemmelsen af at træde ind i et hjem og straks føle sig som statist i et kulørt katalog. Boligindretningen er blevet bevidst. Vi ved, at måden vi bor på afslører, hvem vi er som personer. 

Sikkerhed til salg
Det store udbud af designervarer har gjort det lettere at købe sig til god stil. Men heldigvis findes der stadig områder, hvor vi slækker på de stilistiske formaninger og den sande sjæl skinner igennem. Vindueskarmen er et sådanne sted. En tom flade med plads til at stable. En avisartikel, der skal gemmes, en udstilling, der skal huskes, en bog, man ikke har læst færdig og nu har svært ved at finde tid til. Ting, der har fået lov til at leve deres eget liv blandt støv og nullermænd.  

https://www.voresstoredag.net/fotograf-nyborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-odder/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-odense/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-randers/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-ringkobing/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-ringsted/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-roskilde/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-rodekro/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-rodovre/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-silkeborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-skagen/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-skanderborg/


Når masken falder
Når man i fremmede hjem er så heldig at få øje på disse oaser af sand personlighed, føles det straks, som er man kommet værten et skridt nærmere. Boligejeren har blottet sin sande sjæl, og gæsten har fået en fornemmelse af, hvad der gemmer sig bag den tjekkede overflade. Et gammelt arvestykke fra farmor eller brugte billetter til en italiensk midnatsforestilling. Vindueskarmen kan være en åben invitation til sjove historier.

Tre kvinders karme
Oestrogen har besøgt tre kvinder, som var villige til at vise verden, hvad de gemmer i deres vindueskarm. I den ene karm fortalte en række af forskellige flasker om fornøjelsen ved at samle. En anden afslørede en fin fornemmelse for former, så telefonens bløde buer brød vinduets stramme struktur. Til sidst en karm med et personligt potpourri af familiebilleder og små dukkestole, der snyder i størrelsen og rykker ved dimensionerne.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere