Kun for tøser
Glimmer

Kun for tøser

Hele hjemmesiden oser langt væk af girlpower og skæg og ballade. Du kan købe alt lige fra en vibrerende badeand, twister sengesæt til et æggeformet køleskab. Det skøre varesortiment har alt det, du ikke vidste eksisterede eller vidste du havde brug for. Mange af tingene udmærker sig ved at være komplet åndssvage, men så meget desto mere sjovere. 

Skøre påfund

Overvejer du at skifte den gamle varmedunk ud, så prøv med en ”varmebamse,” som kan nukes i mikroovnen. Bamserne er specielt designet til formålet, og indeholder en blød varmepude i maven, som holder den varm i rigtig lang tid. Et andet hit er Man Punchbagen, der fyldes med vand i bunden, og hænges op til boksepude. Perfekt til at få afløb for frustrationerne, og gå amok på. Plasticlommen foran er for eksempel til chefens eller ekskæresten foto.

Sladder, sladder sladder

Sladder er et verdensomspændende fænomen for alle tøser. Sejesild.dk er ingen undtagelse, derfor finder du også siden “lækkerlade-siden”, som holder dig opdateret med de nyeste links og sjoveste reportager om tøseting. Sejesild.dk er en pendant, og søsterside til Gadget.dk, som henvender sig til drengerøve. Men med sejesild.dk har vi nu også heldigvis fået vores egen tøseshop.  

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere