Metal
Glimmer

Metal

Guld og sølv er repræsentanter for metal-elementet – de står for rigdom og velstand. Er metal-elementet repræsenteret i dit hjem i fornuftigt omfang, kan du risikere at få lønforhøjelse elelr at vinde millioner i Lotto.

Guld og sølv
Metal-energien er kompakt og flydende. Metal er synonym med guld og sølv og netop disse metaller er altid blevet betragtet som symboler på rigdom og velstand. Men metal er også koldt og livløst og i modsætning til de andre 4 elementer er metal ikke bøjeligt. Metal er symbol på velstand og hele huset nyder godt af det, hvis man placerer metal i de rigtige områder. Metal hører til mod nordvest og vest.

Balance
Elementernes energier er ikke statiske – de er altid i interaktion med hinanden i gode eller dårlige forbindelser. Det er derfor altid vigtigt at sørge for balance i forhold til, hvor elementerne placeres og om der er passende mængde af det ene i forhold til de andre.

Røde bånd
For at forstærke metal-energien kan du fx bruge gamle kinesiske mønter. Er det for eksotisk, så tag 3 danske to-kroner, bind dem sammen med et rødt bånd og hæng dem i et passende hjørne af din stue. Det skulle være et fantastisk middel til at forstærke din økonomi. Husk det røde bånd; det sørger for at mønternes energi frigives! Sæt fx også en krukke fuld af småpenge – måske tiloversbleven rejsevaluta – frem. Alt metal kan bruges og vil gøre godt.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere