pastel farver og billeder
Uncategorized

pastel farver og billeder

Et af denne sæsonens store must-have er en pink frakke. Det gælder både den pastel lyserøde og den varmere pink. De to frakker fra By Birger og Ganni er yderst populære og Ganni frakken har allerede været udsolgt på deres online shop og i flere butikker. Hvis man dog ikke har råd til disse to, har Asos lavet nogle rigtig fine alternativer både i korte og lange modeller.

https://byggeri-og-bolig.blogspot.com

https://cms-development-dk.blogspot.com

https://computere-og-hardware.blogspot.com

I anledning af valentinsdag købte jeg forleden dette fine lingerisæt i lyserøde nuancer fra H&M, så jeg i dag kunne være klædt på i kærlighedens farver fra inderst til yderst. Mange kvinder forventer roser, chokolade og ligende på valentinsdag, men så er det også vigtigt at huske at gøre noget lækkert for sin udkårne på denne dag hvor alt står i kærlighedens tegn.

En af de største modemesser på Copenhagen Fashion Week er Gallery Int. Fashion Fair CPH som er placeret i Forum. Her er det de mellem store og up-coming mærker som viser deres AW14 kollektioner frem.

Jeg var der primært for at besøge med Stella Nova og Maison Scotch standene som er nogle af de mærker jeg arbejder med til daglig. Derudover var det også for at få et indblik i andre mærkers tendenser til det kommende efterår. Noget af det som var gennemgående ved de fleste mærker var en sart rosa/pudder farve og en flot dyb smaragdgrøn. Derudover vil man fortsat se masser af print og striber.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere