Kvinde! Få styr på din karriere
Glimmer

Kvinde! Få styr på din karriere

At gøre karriere behøver ikke udelukkende at handle om job. De fleste kvinder har masser af andre sideløbende projekter, som de også ønsker at udvikle, udfordre og besidde til perfektion. Karrieren som mor, som kvinde, som elskerinde, veninde og værtinde. For eksempel.

Den uendelige kamp

Og ja, det betyder, at vi ind imellem halser af sted uden overhovedet at værdsætte hverken delmål eller gode præstationer. For der er bare altid lige et skridt til, som vi kan tage. En ny bog vil hjælpe os af med de tanker, der gør, at vi – trods knokleriet og den enorme indsats – ikke altid får det kvindeliv, vi drømmer om.

Fra kvinde til kvinde

Kys det liv – som bogen hedder – er en varm selvhjælpsguide til kvinder, der vil have mere ud af deres liv. Men også en inspirerende samling miniportætter af ni kendte og ukendte kvinder. Kvinder, der fortæller åbent, om de negative mønstre, der forhindrer netop dem i at få det gode liv.

Kys livet

Kys det liv! er en rigtig kvindebog. Lyserød og lækker. Kvindernes historier er suppleret med ekspertudtalelser, der giver bud på, hvordan du slipper af med de negative tanker, og en række tankevækkende spørgsmål, du kan stille dig selv.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere