Sådan virker søgemaskiner
Glimmer

Sådan virker søgemaskiner

Forestil dig gamle dage hvor de forskellige erhverv var samlet i samme gade; skomagergade, rebslagergade, skindergade, bagergade, o.s.v. 

Når du i dag på internettet bruger en søgemaskine, sender den dig hen til “gaden” for dit søgeord.

Hvis du f.eks. søger på “friskbagt brød” sender søgemaskinen dig videre til “bagergade”.

En indbydende facade og et flot skilt helt i starten af gaden giver mange besøgende som alle er interesserede i “friskbagt brød” – dit produkt, dit håndværk, din service eller et hvilket som helst andet budskab du vil formidle.

Du kan selv læse en masse om hvad du skal gøre for at få en god adresse, eller du kan kontakte et webbureau og starte en dialog som kan give dig den adresse du vil have.

Søgemaskine optimering giver topplaceringer i søgemaskinerne og dermed gøres dit website og dine produktpræsentationer synlige for kunderne..

Hvad er dit mål ?

Flere kunder ! 
               Større salg ! 
                       Branding !

Med en god placering af din virksomheds internet sider i bl.a. Yahoo, Jubii og Google vil du opleve at antallet af besøgende til din hjemmeside forøges væsentligt.

Besøgende fra søgemaskiner er mennesker som er interesserede i dine produkter og ydelser og de leder efter dem på internettet. 

Søgemaskineoptimering er ikke blot at tilpasse siderne nogle matematiske algoritmer, det er også at rådgive om indhold, brugervenlighed og hastighed – og så er det en del af en samlet markedsføringsplan.

Vi har med succes ført små virksomheder gennem junglen med gode synlige resultater.

Bliv set af folk som vil vide mere

At få en hjemmeside svarer til at få et nyt telefonnummer. Hvis der ikke er nogen som kender nummeret er der heller ikke nogen som ringer – logisk, ja – men i internet sammenhæng er det ikke en selvfølge.

Din hjemmeside er blot en ud af en milliard, derfor skal der gøres en ekstra indsats for at den bliver fundet af folk som vil vide mere om din virksomheds ydelser og produkter.

Søgemaskiner lever af at levere gode resultater og de har forskellige metoder til at læse dine sider og vurdere om de er gode eller dårlige. 

Ved at kende den enkelte søgemaskines særheder er det muligt at gøre dine websider rigtig gode i både menneskers og søgemaskinernes øjne.

Reverse Engineering og Cloaking

Reverse engineering betyder at en søgemaskines topplaceringer på et givent søgeord eller søgefrase analyseres og søgemaskinens ranking kriterier implementeres på den side som skal ranke højt på søgeordet.

De vigtigste dicipliner indenfor SEO er:

  • Keyword research.
  • Algoritme research.
  • Side konstruktion.
  • Link popularitet.
  • Tilmelding til søgemaskiner.
  • Overvågning og opfølgning.
  • Altid opdateret viden !

Cloaking betyder at sider kan målrettes bestemte brugere og søgerobotter. Generelt anbefaler vi at der ikke benyttes cloaking idet visse søgemaskiner straffer cloaking med udelukkelse. Skulle vi føle os nødsaget til at cloake sider, benyttes IP baseret cloaking og vi har ud over vores egen IP database, adgang til opdaterede internationale databaser.

Cloaking fungerer ved at din server ser hvem der kommer (fra hvilket IP nummer sitet kaldes), derefter tjekker et script om den besøgendes IP nummer er på listen over sites hvortil der skal leveres specielle sider. Dette gør at det er muligt at levere en side til en søgerobot og en anden til en surfer.

De bedste resultater opnås ofte ved at have et website som indeholder gode informationer, god navigation og et pænt design.

Tematisk, logisk og brugervenligt

En strategi for dit website er en detaljeret handlingsplan for hvordan du vil nå dine mål.

Strategien indeholder alle elementer af internet markedsføring; søgemaskiner, siteopbygning, navigation, design, brugervenlighed, hastighed, etc.

Hvis din virksomhed har et reklame eller medie bureau, vil dette ofte stå for den strategiske del af markedsføringen. Søgemaskineoptimeringen bør være en del af den samlede markedsføringsplan.

Derfor vil vores samarbejde være en dialog hvor alle gør det de er bedst til.

Har du ikke noget bureau til at hjælpe kan du læse vores Gode Råd om SEO eller se på nogle af vores tilbud via menu’en til venstre.

Vi kan hjælpe med at udarbejde strategier for markedsføring på internettet sådan at du er forberedt når du kontakter dit webbureau eller reklamebureau.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere