Restauranter i København
Glimmer

Restauranter i København

Vores vision er dels at give de besøgene på websiderne gode tilbud, som man kun finder på disse specifikke restaurantsider og dels at samarbejde med restauranter og cafeer, der ønsker at levere et godt produkt til deres kunder, altså hvor målet er, at kunderne skal have en god og hyggelig oplevelse når man besøgerrestauranten/cafeen. 

Italiensk Restaurant København

Italien breder sig ud over København. Danskernes forkærlighed for Italien har givet os et stort antal italienske restauranter i København, men man skal kende byen godt for at vide, hvilke kokke, der får smagsløgene til at synge O Sole Mio.

Hvad enten du er til den dyre gourmet-ende, eller italiensk trattoria stil, kan du opleve begge dele på en af de utallige italienske restauranter i København.

Ønsker du input og tilbud omkring italienske restauranter i København

Cafe i København

København er en café by og ofte er caféerne en oplevelse i sig selv og værd at lede efter. Der ligger cafeer på de fleste gadehjørner, så du kan også bare smutte ind forbi én af dem du møder på din vej. 

Hvis du vil på café i København, så er cafélivet et fantastisk sammensat udvalg af nyåbnede hippe in-steder som ofte er meget centralt beliggende.

Sushi i København

Det er blevet in at spise sushi i København, men priserne på de små fiskeruller kan man godt få galt i halsen, og der er et kæmpe udbud af sushi restauranter at vælge i mellem.

Her finder du både en bred vifte af de helt dyre eksklusive og topmoderne sushi restauranter, men lige så mange variationer af discount sushi restauranter er at finde.

Brunch i København

At vælge at spise brunch i København, er lidt af et slaraffenland. Der er næsten ikke den café med respekt for sig selv som ikke tilbyder en mere eller mindre overdådig brunch. 

I dag har byens gode cafeer og spisesteder en brunch-menu, hvor du selv kan sammensætte dit måltid, eller hvor lækkerierne bliver serveret hver for sig.

Restaurant i København

Hvor kan du få autentiske retter fra det nordøstlige Thailand, som du ikke finder på andre Thairestauranter i byen, eller enkel og italiensinspireret mad til rimelige priser?

På hvilken restaurant i København, kan du spise sent som i syden, og have muligheden for at blive hængende og hygge, mens blød vinyljazz smører øregangene?

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere