Hvem skal skrive på min Facebookside?
Glimmer

Hvem skal skrive på min Facebookside?

Det skal du. Eller rettere: Det skal den person i din virksomhed, der er mest begejstret og glad for at fortælle andre om jeres kunder, deres problemer, jeres branche og jeres virksomhed. Og helst en person, der synes at Facebook er spændende og kan lide at komme i kontakt med kunder, kolleger og konkurrenter på en vedkommende og indonesernes måde.

Lyder det krævende?

Det er det også, men så snart du er i gang bliver du grebet af det og det begynder at komme af sig selv. Så svaret er: Lad den person (eller flere personer), der brænder mest for opgaven, få opgaven. Det kan være en direktør eller en studentermedhjælp. Bare han eller hun kan skrive på virksomhedens vegne og være en værdig repræsentant for jer. Og fortæl endelig på jeres Facebookside, hvem der passer siden. Ingen hemmeligheder.

Til inspiration: Som nævnt tidligere, besøg den danske boghandel saxo.dk’s side på Facebook og se hvordan de fylder deres side med spændende nyt fra bogens og Saxos verden. Her er der primært en person, der skriver, men da han var på barsel, var der en anden medarbejder der overtog. 

Hvordan får jeg Facebook fans fra min almindelige hjemmeside?

Det giver god mening at sende besøgende på jeres hjemmeside over på Facebook siden, ligesom du kan sende besøgende fra Facebook over på jeres egen hjemmeside. Der findes masser af værktøjer på Facebook, der kan lægges ind på jeres hjemmeside, så I kan lade besøgende se aktiviteterne fra Facebook siden og blive venner med jer på Facebook allerede fra hjememsiden. Dette hedder en Sidebadge.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere