yndlingsårstid
Glimmer

yndlingsårstid

Min yndlingsårstid kombineret med min YNDLINGS-højtid. Halloween! Min søster og jeg skal til halloweenfest i aften; temaet det samme som de sidste tre år- Día de los Muertos/Sugar Skulls… Men wtf, folk kommer alligevel klædt ud som det de har lyst til. Nu hvor temaet er det samme, hvilket godt kan blive kedeligt, har jeg brugt min småkedelige arbejdsdag på Pinterest og har fundet nogle vildt fede og ret anderledes skulls. Jeg er VILD med det blå- som i: stoked! Bare ærgerligt at jeg pt er ved at komme mig økonomisk- som man også kan kalde det- så jeg må bruge det sminke jeg har derhjemme…Det involvere desværre ikke indigoblå liner…

HEJ! Dejligt at I stadig er her. Jeg er her også-  igen. Er endelig ved at få samlet tankerne, har overstået flytning, og alt sådan noget der tager min energi. Og jeg elsker når jeg ENDELIG får taget mig sammen til at sætte mig ned, ordne billeder, trykke ’tilføj nyt indlæg’ og gå igang- YAY!

FOR IKKE SÅ LÆNGE SIDEN

var jeg til et rigtig hyggeligt morgenmads-event med LauRie. Vi fik latterlig lækker brunch på the Union Kitchen, masser af kaffe, ingefærshots med søde Twerk Queen og bingo! Eller banko… Hvad er egentlig forskellen?

En heldig dame løb med hele 3 af præmierne- lucky much!

Den ene af de to ejere af LauRie, fortalte om kemikalier, forurening og hygiejne når det kommer til tøjproduktion.

VIDSTE I AT

  • tøjindustrien er den anden mest forurenende industri efter olieindustrien? shit…
  • mindst 100 personer har haft fingrene i dit tøj før du køber det i butikken, og det er IKKE blevet vasket først? adr…
  • listen over kemikalier i tøj er så lang, at du får krampe i fingeren af at scrolle igennem den? føj.
  • LauRie har økologiske jeans? Som oven i købet sidder pisse godt?
  • du kan købe den model jeg har på HER !

Jeg blev i hvert fald meget overrasket over hvor lidt gennemsigtighed der er i tøjindustrien, og hvor mange kemikalier der er i tøjet. Jeg er nemlig en af dem der måske ikke altid er lige tålmodig når det kommet til nyt tøj, og derfor tager det på med det samme. Det gør jeg ikke mere!

Kommentarer lukket til yndlingsårstid

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere