Bryllupsfotograf i Danmark (Jylland og Fyn)
Glimmer

Bryllupsfotograf i Danmark (Jylland og Fyn)

Hvem tænker på gommen, når bruden træder ind i kirken og hvem husker at fotografere brudeparret inde i kirken efter vielsen? Det gør vi.

Som bryllupsfotografer har vi været til mere end 50 bryllupper og kender alle steder, hvor vi skal være synlige. Vi husker jer på at være afslappede og nyde nuet sammen med hinanden og gæsterne.

Hvis du lægger vægt på følgende tre ting i valget af bryllupsfotograf, er det os du skal vælge:

1: Ro, engagement og fotografering med en professionel, humoristisk og afslappet indstilling, overfor jeres gæster og jer som brudepar

2: Vi påtager os ansvaret for at alle billeder kommer med hjem (fx. øjeblikket, hvor I siger JA, ringpåsættelse, det første kys, kongebilledet foran kirken, billeder med forældre, alle gæster som par, klassiske billeder i naturen, i kirken samt i kirkeporten, sjove utraditionelle billeder i naturen, ringe + buket, brudesko, billede til avisen (som også sendes til avisen).

3: Kvalitet for pengene inkl. alle billeder som filer efter brylluppet, samt fleksibilitet i valg af produkter.

Vælg os som bryllupsfotograf, og få bl.a. alle billeder & filmklip på dvd, takkekort, forstørrelser og collage på lærred op størrelse.

Hvad?
“Vi fanger den glade bryllupstemning, jeres humor og jeres fællesskab. Vi fotograferer følelser og dagens uforglemmelige øjeblikke.”

Hvordan?
“Med humor, åbenhed og engagement, skaber vi tryghed, så I kan være jer selv, når vi fotograferer.”

Hvorfor?
“I skal have smukke billeder, så I kan genkalde jeres kærlighedsdag – hele livet.”

lykkelige stunder fra bryllupsdagen

Vi er ikke eksperter, men vi er dygtige og elsker vores arbejde som bryllupsfotografer. Vi har fotograferet mere end 70 brudepar til bryllupper over de sidste 8 år. Vi elsker at lave naturlige, sjove og smukke opstillinger som viser jeres kærlighed og indbyrdes humor. Vi ønsker at forevige jeres lykkelige stunder fra bryllupsdagen.

Forelskelse og evig troskab
Hos Danmarks mest kreative bryllupsfotograf, møder du indlevelse, engagement og livsglæde. Vi viser jeres kærlighed – for evigt

Ro giver den skæve vinkel
Kreativ bryllupsfotograf med fotocollage og “det naturlige foto”Som erfarne bryllupsfotografer skaber vi ro i fotosituationen, så du oplever frihed til at være den, du er. I tæt samarbejde med jer, skaber vi følelser, samspil og romantik.

Det sjove foto, det naturlige bryllupsbillede, det frække blik og den skæve vinkel. Vi er altid to fotografere afsted til bryllup – det giver flest billeder fra alle vinkler. Gommen bliver normalt overset, når bruden træder ind i kirken, men ikke af os – vi fanger det hele.

Kommentarer lukket til Bryllupsfotograf i Danmark (Jylland og Fyn)

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere