Efter Bryllup
Glimmer

Efter Bryllup

Sådan foregår mit arbejde efter jeres bryllup

Allerede om søndagen, starter mit redigeringsarbejde som regel. Billederne læses ind på min computer. Kopier tages på ekstern harddisk samt server og dropbox, så jeres billeder og video er sikret mod pc-svigt (I får filerne via drop-box). Har jeg spørgsmål, kontakter jeg jer på mail.

Takkekort
Indenfor ca. den første uge efter bryllup, laves to eksempler på takkekortscollager, hvorfra I vælger det, I vil sende ud til jeres gæster og til andre som har bidraget til dagen/festen. Leveres med post, når der er gået maks 14 dage, med mindre I ikke svarer på korrekturen.

Collage på lærred
Hvis I har bryllupscollage med i jeres pakke, er det vigtig, jeg får besked om, hvilken stil I vil have se eksempler her! Jeg laver to eksempler I kan vælge ud fra (digitalt). Collagen sendes til jer fragtfrit med post DK.

Bryllupsbilleder indrammet
Indeholder jeres bestilling glarmesterramme, skal den afhentes, da den ikke kan/bør sendes. Evt. forsendelse betales af kunden – ca. pris 1.000 kr +

Bryllupsbog/album
Jeg laver jeres opsætning af bryllupsbogen. Bogen sendes direkte til jer, fra min leverandør – leveringstid på bogen ca. 1 mdr.

Forstørrelser
I bestemmer hvilke 5 billeder der skal forstørres.

Filer og video
Filer (altid jpg. filer) og videoen sendes til jer via drop-box.

Avisannonce – service
Som en service sender jeg et bryllupsbillede af jer til avisen – venligst oplys, hvilke aviser I ønsker at være i. Det kræver at I har en tilknytning til området (forældre der bor der, I bor det eller andet) – gerne mere end en avis.

Offentliggørelse på Facebook, hjemmesider etc.
Jeg bruger de bedste af jeres billeder i min markedsføring på bryllupsmesser, facebook samt på min hjemmeside.
Hvis I også ønsker at bruge jeres billeder på jeres facebook side, pc skrivebord etc. “stjæler” I dem bare fra min facebookside eller hjemmeside, det er helt OK med mig – modsat er det ikke tilladt at offentliggøre råbillederne fra DVD’erne – kun de redigerede.

Kommentarer lukket til Efter Bryllup

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere