Vejen til indre karriere
Glimmer

Vejen til indre karriere

Åndedrætsøvelser er ikke kun for gravide kvinder. Det kan også kurere kroppen mod stress. Mandag morgen og allerede drænet for energi? De første fem kopper kaffe er skyllet indenbords og arbejdsopgaverne virker uoverkommelige? Stik af fra stress, mismod og frustrationer med nemme og afslappende øvelser. Kontor-yoga kalder de hemmeligheden.  

Tid til træning?


Få af tilværelsens travle mennesker kan finde tiden til at trække i træningstøjet et par timer om dagen for at finde den indre balance, der er så vigtig for et sund sind. Derfor stormer kundalini yoga, også kaldet kontor yoga, frem i den vestlige verden. Og frygt ikke, at du nu skal gå i bro over skrivebordet eller svinge benet bag kontorstolen, mens maven er spændt som en flitsbue. Nej, her kan alle være med og øvelserne tager ikke mere end 1-3 minutter.

3 i 1 kombination

Det særlige ved kontoryoga er, at den kombinerer åndedræt, fysisk udfoldelse og mentalt fokus så succesfuldt, at du med et minimalt tidsforbrug kan kurere kroppens ubalance og skabe en indre karriere. Lad de nemme øvelser afløse den sorte samvittigheds kaffe og mærk hvordan den mentale tilstedeværelse vinder tilbage. Det samme gør overskuddet og det gode humør. Bedst af alt slipper du for at svede i trænge træningslokaler og kan snuppe en øvelse, når det passer dig. 

Også gevinst på længere sigt

Den umiddelbare effekt registreres efter hver enkelt øvelse, men på lang sigt, er der også gevinster at hente. Kirsten Stendevad, der skulle være den eneste uddannede danske instruktør indenfor kundalini yoga, refererer til kvaliteter som et styrket immunforsvar, en stærkere karakter med skarpere fokus, større troværdig og mental tilstedeværelse. Ligesom de psykiske, emotionelle og emotionelle systemer renses. Eneste bivirkning er den hurtige afhængighed.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere