repræsenteret
Glimmer

repræsenteret

Har i fået noget ud af valgkampen? Og endnu vigtigere, har i besluttet hvor krydset skal sættes?
Jeg skriver ikke dette indlæg for at påtvinge jer mine holdninger, slet ikke. Men jeg vil alligevel gerne opfordre jer, der måske overvejer ikke at stemme, til at tage politiko’s kandidattest, tv2’s kandidattest og så få slæbt jer ned og sætte et kryds i morgen. Om ikke andet, så stem blankt. 

Jeg har besluttet mig, og har faktisk også rykket mig. Jeg stemte Ida Auken ved sidste valg, da hun er indbegrebet af grøn, og lige det, jeg gerne vil sikre er repræsenteret i folketinget. Nu er hun rykket til de radikale, og jeg ville faktisk have stemt på hende alligevel. Men, jeg må indse, at jeg ligger for langt fra de radikale. Det har ALLE de tests jeg har taget også kunne bekræfte, og jeg stemmer derfor en anelse mere rødt, end jeg først havde tænkt mig. 

Jeg er ret ked af den mistillid der er til arbejdsløse danskere, og til flygtninge. Uanset hvad i stemmer, kan vi så ikke blive enige om, at det er gået for vidt? Retorikken og snak om dovne og nassere, det bliver jeg rigtig, rigtig træt af. Læs eventuelt Kias indlæg om netop tilliden og tonen her, jeg giver hende helt ret..

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere