Træning
Uncategorized

Træning

Lad os lige slå en ting fast: Jeg ser bestemt ikke mig selv som en eller anden træningsguru – men jeg træner da en del, og vil gerne dele ud af de små ting, der virker og holder motivationen kørende for mig. Det kunne jo være, det kunne inspirere andre, der (ligesom jeg selv til tider) har lidt svært ved at komme jævnligt afsted i centeret.

1. Lad være med at sætte dig i sofaen, når du kommer hjem.
Hvis jeg gør det, så er det helt sikkert, at jeg ikke kommer op igen.
Tag dit træningstøj med på arbejde/studiet eller skift med det samme, du kommer hjem.
Så er chancen større for, at du kommer afsted.

https://www.bryllupsfotografkobenhavn.net

https://www.bryllupsfotografkøbenhavn.dk

https://www.bryllupsfotografi.net

https://bryllupsmagi.dk

https://bryllupsfotografn.dk

https://fotografbryllup.dk

2. Lad være med at være nervøs for at “dumme dig” eller at skille dig ud fra de andre i centeret, fordi du ikke er så erfaren.
Alle skal starte et sted, og hvis du er i tvivl om noget, er jeg sikker på, at alle vil være søde og svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med en øvelse.
Man kan også få rigtig meget inspiration fra de andre i centeret ved at se, hvilke øvelser de laver.

3. Lad være med at sætte urealistiske mål fra start – så bliver du bare demotiveret af, at du ikke opnår, det du håbede.
Små delmål giver små succesoplevelser, og giver blod på tanden til at fortsætte.

4. Køb noget træningstøj, som du føler dig godt tilpas i. Jeg får altid et ekstra skud motivation, når jeg har fået nyt træningstøj, selvom det virker underligt. I H&M kan det gøres vildt billigt, og kvaliteten er endda helt i orden.

5. Tag kun afsted, når du har lyst. Jeg træner kun, når jeg har lyst, for ellers ender det med at blive noget, jeg forbinder med noget negativt. Når jeg gør det af lyst, bliver det en positiv oplevelse, hvilket giver mig lyst til at gøre det mere i det lange løb. 

Som overskriften så fint indikerer, så foregår denne søndag i ret langsomt tempo. Jeg har ikke været hjemme hele weekenden, fordi jeg skulle babysitte min venindes fantastiske datter, så jeg landede i Aalborg først på eftermiddagen.

Jeg kom hjem til en træt kæreste, der mente, at vi skulle holde dovnesøndag med bland-selv slik og dyner på sofaen, og lad mig sige det sådan: det tog ikke mange sekunder, før jeg var overtalt!
I skrivende stund sidder jeg under dynen med en slikskål foran mig, en halvsovende kæreste ved siden af mig og en hyggelig komedie kørende i fjersynet. Dét er sgu da vaskeægte søndagshygge!

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere