Uncategorized

egenskaber

En god mand er en blanding af det hele: Blød, macho, forsørger og gør-det-selv-mand, siger Mugge Graff, forfatter og foredragsholder.
Mugge Graff arbejder professionelt med følelser og kalder sig selv for en ’følende person’, der laver mad, bruger meget tid med sine to børn og samtidig gør mange vilde og maskuline ting som fx at surfe, klatre i bjerge og renovere sit eget hus. 

To i en: Hård og blød
– Hvis man kender sig selv, kan man lettere kombinere det hårde og bløde. Hvis en mand ikke har så meget kraft, kan han nemt falde i en grøft, hvor han enten bliver for hård eller blød. Jeg synes, det er vigtigt, at man dyrker begge sider, siger Mugge Graff.

Mand, dyrk dine interesser!
– Jeg er god til at tjene penge og gøre noget ud af det, der er mine interesser. Jeg har gjort mine interesser til min levevej. Dyrker man sine interesser og er sig selv, bliver man en gladere person, mener Mugge Graff.

https://www.fotografherning.dk
https://www.fotografherning.dk/erhvervsfotograf/
https://www.fotografherning.dk/portraetfotograf/
https://www.fotografherning.dk/reklamefotograf/
https://www.fotografherning.dk/eventfotograf-tiden-nye-fotos/
https://www.fotografherning.dk/familiefotografering-herning/
https://www.fotografherning.dk/bryllupsfotograf/
https://www.fotografherning.dk/job-ansoegning-og-cv/
https://www.fotografherning.dk/dating-og-profilbillede/
https://www.fotografherning.dk/category/blog/


Kvinder er ikke bange for mig 
Mugge Graff går op i de nære værdier og kan sagtens tale om børn. 
– Jeg giver mange kvinder en oplevelse af, at mænd ikke er farlige. Dette skyldes nok, at jeg ikke oser af mandlige værdier, forklarer Mugge Graff, som ikke tænker så meget i kvinder og mænd, men mere i personer, og det han kan lide ved dem. 

Carstens drømmekvinde
– Min drømmekvinde skal have de samme værdier som mig, kunne leve enkelt og holde af mennesker på en ærlig måde. Hvis kvinden har de egenskaber, er hun automatisk også smuk for mig. Så det er ikke udseendet, jeg tænker på først, men det hænger som regel sammen

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere