Bryllupsmusik
Uncategorized

Bryllupsmusik

I de her dage er jeg småtravl pga mine bestillinger Der skal bookes underholdning til børnefødselsdag for et stk syv-årig pige + reserveres musik til bryllup – måske kombineret med et fancy mobildiskotek. Jeg er taknemmelig for at få tilfredsstillende med eventbookinger. Det giver lidt ro.

Til et bryllup skal musikken besluttes med tanke for målgruppen. Til musik til bryllup overvejer undertegnede virkelig at forene 1950-1970-er musikken med et mere dance-agtigt mobildiskotek. For der til brylluppet deltager ganske mange yngre mennesker på omkring femten-femogtyve år til brylluppet på samme tid ankommer der adskillige der har rundet de firs, og den slags aldersgrupper er ikke ofte lige til at sammenkoble rent musisk uden at benytte mobildiskotek.

https://bryllupsfotograf.eu

https://www.bryllupsfotografen.net

https://www.fotografkobenhavn.dk

Musik til bryllup

Musik til bryllup er jævnligt forbundet med noget swing eller jazz eller eksempelvis Himmelhunden og Kim Larsen. ungdommen i større grad har lyst til et smart mobildiskotek med mulighed for at danse til de nyeste dansable hits – sædvanligvis knyttet til heavy bas & laserlys. Fra tid til anden er det ik obligatorisk med mobildiskotek der kan supplere musik til bryllup, i det tilfælde at ungdommen har en glæde for go’e klassikere og jo er vilde med 50-er swing samt 1970-er rockmusik. Men jeg har sandelig tidligere haft positive erfaringer hvor jeg har sammenkoblet mobildiskotek med mere traditionel musik til bryllup. Det er vigtigt at tænke på alle

Det er et fornøjeligt projekt at planlægge underholdning til børnefødselsdag. Det er Lea som har fødselsdag og hun vil gerne have underholdning til børnefødselsdag, og hun lader til at være ret glad for Frozen og desuden går lillepigen i skøjtehal. Så et tema med is er virkelig oplagt til underholdning til børnefødselsdag. Isskulpturer, en snemand eller måske oven i købet en sangerinde, som synger Lad det Ske-sangen. Eventuelt også noget med nogle fine frisurer. Eller en fin kunstskøjteløber. Idéerne når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag savnes ikke. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere