følgesvend
Uncategorized

følgesvend

Vi kan alle drømme om at se vidunderlige ud i en dyr pels og et kostbart diamantsmykke om halsen. Tænk at kunne mæske sig med al den luksus. Desværre er det kun de færreste, der har så mange penge, at de kan få drømmen opfyldt. Men hvis vi nu antager, at penge ikke er et problem, hvad koster det så at være Danmarks dyreste?

Dyre dråber til ansigtet
En ansigtscreme bestående af kaviar er da bare blæret. Om det også er den bedste creme, er der ingen garanti for, men det lyder da flot at sige ”jeg kommer kaviar i ansigtet hver dag”. La Prairie hedder den og er den dyreste creme, du kan få herhjemme. Cremen med de unikke proteiner fra havet vil forvandle dit ansigt og give din hud en udstråling som aldrig før. Den koster 2200 kroner for 50 ml.  

http://www.fotografhorsens.net
https://www.fotografhorsens.net/category/blog/
https://www.fotografhorsens.net/reklamefotograf/
https://www.fotografhorsens.net/bryllupsfotograf/
https://www.fotografhorsens.net/fotografering/
https://www.fotografhorsens.net/erhvervsfotograf/
https://www.fotografhorsens.net/portraetfotograf
https://www.fotografhorsens.net/ansoegning-og-cv-foto/
https://www.fotografhorsens.net/dating-og-profilfoto/
https://www.fotografhorsens.net/modefotograf/
https://www.fotografhorsens.net/familie-og-gruppe/


Pink diamantring
En af verdens smukkeste og mest sjældne ædelstene er den pink diamant. En diamantring med en naturlig farvet pink og orange-gul diamant flankeret af 2 dråbeformede diamanter i topkvalitet. Et vidunder til den nette sum af kr. 535.000 kroner. Du skal bare ikke forvente, at alle vil genkende din pink diamantring. Kun en smykkekender vil vide, at du går rundt med en mindre formue på fingeren. Ringen udstråler elegance og sofistikeret rigdom. Ud af millioner af diamanter der årligt udvindes i Rusland, Afrika, Australien og Sydamerika, kommer kun en håndfuld pink diamanter på verdensmarkedet. Derfor koster de også omkring 600.000 kroner. 

Varm og dyr
For de kvinder, der elsker pelse, er det skønt, at det er ved at blive koldt i vejret. Pelsen kan komme ud af fryseboksen og luftes i det fri. I de senere år er Green Peace kommet lidt af mode, og pelsen har igen gjort sit indtog i bybilledet. Ræv, mink og sælpelse ses nu overalt i mange varianter. Derimod er det kun få zobelpelse, vi ser. Det er ikke så underligt, for Zobel er den absolut dyreste og mest eftertragtede pelstype. Hos Birger Christensen på Strøget i København koster den billigste zobelpels 89.800 kroner og den dyreste 495.000 kr.

En dyr følgesvend
Tasken er enhver kvindes uundværlige følgesvend. Kelly og Birkin taskerne fra Hermès (opkaldt efter Grace Kelly og Jane Birkin) er verdens mest berømte tasker. Taskerne fås i mange forskellige skindtyper og farver. Nu er det ikke tasker for hvem som helst, for den billigste i almindeligt skind koster ca. 38.000 kroner, i struds ca. 85.000 kroner og i krokodille ca. 150.000 kroner. På
trods af priserne er der ventetid på ca. 2 år for at få lov til at købe en af de prestigefyldte, håndsyede tasker. Det giver jo også tid til at få pengene skrabet sammen.

Sko der ligner en million
Skoen skal vi ikke glemme. Den sætter prikken over i’et til det perfekte dress. Med Danmarks dyreste sko kommer du til at ligne en million. Med dens mange krystaller der funkler og skinner skaber den opmærksomhed, hvor den end bliver vist. Skoen er håndlavet, og der ligger mange timer i at sætte alle disse krystaller på. I alt er der 3000 sten på skoen. Den skinner af guld, men på grund af de mange sten skifter den nuance, når skoen er i bevægelse. Skoen er meget behagelig at have på og har en lille hæl på fem centimeter. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere