Glem alt om kunstnerdrømmene
Uncategorized

Glem alt om kunstnerdrømmene

Glem alt om kunstnerdrømmene og drop børnene! Her får du 10 ting, du IKKE skal gøre, hvis du vil være millionær

1: Blive offentligt ansat. Er du offentligt ansat, kan du se langt efter millionerne. Selv efter 25 års anciennitet er det nærmest umuligt at svinge sig op på et lønniveau over de 25.000 om måneden – og det uanset om du er sygehjælper eller psykolog. Og det bliver man jo ikke rig af!

2: Blive kunstner eller gifte dig med en. Man lever og ånder for sin kunst 24 timer i døgnet, og hvad får man ud af det? En husbond, der føler sig tilsidesat, en skrantende økonomi, og en regering, der gør alt for at bekæmpe dig og din slags. Bliv kunstner, fordi du ikke kan lade være, ikke for at blive millionær.

3: Bo i lejelejlighed. Det er penge ud ad vinduet og lige ned i en andens lommer. Fast ejendom er noget af det bedste og mest sikre at investere i, så skynd dig at skifte din lejebolig ud med en ejer. 

4: Leve i sus og dus. Selv hr. og fru Larsen fra Østre Sømark kan blive millionærer, hvis de lever sparsommeligt nok. Lev på en sten til millionen er sparet op, og invester den klogeligt, så den kan vokse. Derefter kan du leve i sus og i dus!

5: Have tonsvis af kontokort. Uh, de er farlige, de små firkantede plasticpenge. Ikke så få har fået deres økonomi kørt i sænk af de små lokkende dæmoner, der kan overbevise selv den mest fornuftige om, at det hele nok skal gå! Det går ikke, så klip dem straks i stykker, og hold dig til de gode gammeldags papirspenge. Så ved du, hvad du har!

6: Være generøs og gavmild. Godt nok anses det som et positivt karaktertræk at være gavmild, men vil man være millionær, må man forstå at holde på pengene… ihvertfald til at starte med. Når de første par millioner er sikkert i hus, kan du så tillade dig at være lidt mere rundhåndet. 

7: Bo i Danmark. Med den topskat, der er pålagt de velhavende, er det nærmest umuligt at blive – om ikke millionær – så mangemillionær. Gør som de store sportsstjerner og flyt i eksil – det betaler sig!

8: Have al for ren en samvittighed.At stile målbevidst efter millionerne koster! Vejen op ad rangstien kræver albuer, og din succes kan meget vel blive på bekostning af andres. Der er koldt på toppen, så pak dig godt ind!

9: Få børn. De er dyre, de små bæster, både i penge og i tid. Sparer du de penge sammen, du ellers ville bruge på daginstitution, tøj og bleer, er millionen hutigt nået. Det er en kynisk tankegang, men ikke desto mindre en uafvendelig sandhed.  

10: Spille lotto. Du vinder alligevel aldrig den skide million!

Vis stor respekt
mediterer
myter og misforståelser
hoppe i bølgen blå

Fotograf Vejle

Portrætfotograf Vejle

Reklamefotograf Vejle

Eventfotograf Vejle

Bryllupsfotograf Vejle

Erhvervsfotograf Vejle

Vejle foto bloggen

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere