malerier og marmor
Uncategorized

malerier og marmor

Tiden flyver af sted når man er i godt selskab, og det kan man ikke rigtig benægte at jeg er. London er i den grad en dejlig by, der kan lidt af det hele. Det er med at suge til sig af oplevelser, for hvis tingene går med den hastighed, som det gør lige for tiden, så er det omme før jeg aner.
Heldigvis er der stadig 3 1/2 måned at gøre godt med endnu, førend jeg vender kufferterne hjem, og Danmarks trygge rammer atter omgiver mig.

Men hvad har jeg drevet tiden med den seneste uge?

Jeg har været rigtig turist-agtig og været indenfor på Buckinham Palace. Desværre var det ikke en offentlig invitation der ventede, men et betalt besøg. Dog må jeg sige, at det var yderst storslået og overvældende, at nogle kan bo så overdådigt. Der er de fineste finesser og detaljer i hvert eneste loft, i hvert eneste rum. Der er flotte tæpper med fine udsmykninger, hvor intet er overladt til fantasien, da det passer til værelsernes dekoration. Der er flot kunst, både i form af malerier og marmor skulpturer.
Desværre var det ikke tilladt at tage billeder indendøre, så derfor må I ikke snyde jer selv for et besøg, hvis I når at være herovre, mens udstillingerne er åbne.

http://reklamefotografen.blogspot.com/

http://bryllupsfotograferingnu.blogspot.com

http://bryllupsfotografe.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-se.blogspot.dk

http://fotograferingerdk.blogspot.com/

London har haft ganske fortrinligt efterårsvejr, så det har ligefrem indgydet til en lille picnic. Den tog jeg i Green Park sammen med min fellow praktikant, hvilket bestemt var en af de bedre idéer vi har fået. Her smagte jeg også caramel shortbread for første gang, men kan så fortælle, at det bliver ikke den sidste!
Derudover har jeg bakset med afleveringer til studiet. Det hører desværre med, når man ikke udelukkende er her for fornøjelsens skyld. Selvom jeg i den grad ikke ville have noget imod det.

Brick Lane er et temmelig hipt område, og jeg forstår endelig hvorfor, efter at have sat mine ben på gaden. Der er fyldt med musik, hipster-typer, lækkert mad og de fedeste vintage butikker. Jeg skal helt klart snart tilbage, og gøre mig nogle gode fund!
Dagen sluttede af med et smut i Foyles bogbutik som tæller 6 etager! Jeg er temmelig forelsket i den butik, og regner med at komme tilbage igen, inden for den nærmeste fremtid. Med mig fik jeg 5 bøger, som jeg meget gerne vil vise jer snart.

Praktikken er endelig ved at starte, og jeg er så småt begyndt at få mine opgaver. Det er dog et læs jeg meget selv må trække, hvis jeg gerne vil have fyldt mine timer ud, og det er ofte lidt svært, som ny i både en organisation og by. Det skal helt sikkert nok komme, og så skal jeg også nok snart, få bikset det indlæg sammen, så I kan høre noget mere om, hvad det egentlig er, som jeg er herovre for.

Nu håber jeg også I har haft en fremragende uge! Den nye er så småt begyndt at udfolde sig, og jeg kan allerede mærke, at den her uge bliver en god en.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere