Bladene
Uncategorized

Bladene

Bladene har aldrig set smukkere ud, end de gør lige i øjeblikket. Hvor end øjnene bevæger sig hen, er der mulighed for at fange glimt af brændt orange, brun og grøn.
Med årene er jeg begyndt at holde mere af efterår – specielt oktober måned – hvor bladene for alvor begynder at vise efterårsuniformen frem. Det er også sæson for kastanjer, efterårsferie om hjørnet (for dem der er så heldige), varme drikke indedøre, gode bøger og hvad jeg selv forbinder med ægte hygge.

Jeg har allerede beundret et par oktoberdage her i London, og forbløffelsen over hvor smukt her er lige nu, den varmer mig i den lidt køligere luft. Desuden er min efterårsgarderobe så småt ved at tage form, og jeg håber sådan på, at I kan få lov til at få et lille kig ind i den.

https://hygge-bloggendk.blogspot.com

https://blogger-bavl-og-foto.blogspot.com

https://naturen-dk.blogspot.com

https://bloggen-om-livet.blogspot.com

https://fotografering.myportfolio.com

Hvad skal jeg lave i oktober måned?

♡ Jeg skal gå en masse ture og nyde efterårsfarverne. Tror bl.a. det kommer til at foregå i Hyde Park, Notting Hill og ved Primrose Hill, hvor ovenstående billede er fra.
♡ Jeg skal spise hos Jamie Olivers snackbar, hvor man kan få diverse lækkerier, uden at det koster en mindre formue. Påtænker lidt en burger.
♡ Jeg skal til Harry Potter Studios, og føle mig som en del af den magiske verden. Det glæder jeg mig virkelig til!
♡ Højst sandsyndligt snupper jeg også to koncerter. Både Phlake og Mø spiller herovre, og man er vel stolt af, at dansk musik klarer sig så godt.
♡ Jeg vil rigtig gerne i London zoo, og eftersom den ikke ligger så langt fra hvor jeg bor, er det også en oplagt mulighed.
♡ Der er også nogle biografture på programmet. Vil gerne både se MotherFlatliners og Home Again.
♡ Oktober måned må også være måneden, hvor jeg kaster mig ud i Fish&Chips.
♡ Jeg påtænker også at besøge en masse markeder i denne måned. Både Borough, Portobello, Camden og Broadway marked står højt på min liste.
♡ Så er det simpelthen også tid til, at jeg får taget et billede af mig ved perron 9 3/4! Det nåede jeg ikke sidste måned, og det ville jo passe så godt med, at det skulle ske forinden, at jeg skal ind i Harry Potter Studios.

Hvordan gik planerne for september måned?

Jeg fik både set Harry Potter and the cursed child og Wicked, og jeg fik formået, endelig at færdiglæse Niksen. Jeg fik bestemt også lyttet til Taylor Swift, men også en masse andet.
Dog mangler jeg at udforske Hampstead Heath, besøge Royal Botanical Gardens og sådan for alvor tage på sightseeing. Men oktober måned ligger for mine fødder, og jeg er faktisk ret sikker på, at det bliver helt fantastisk!

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere