praktik
Uncategorized

praktik

Nåh, nu har jeg vidst også holdt Jer hen længe nok, i forhold til det som jeg egentlig er i London for – nemlig min praktik.
Sagen er faktisk den, at jeg endnu ikke er nået, at blive helt vildt begejstret. Ikke fordi arbejdet ikke er spændende, for jeg elsker at snakke med mennesker, interagere i form af diverse udfoldelser, såsom kunst, sport, drama og hvad vi ellers tilbyder af kurser til klienter. Men jeg føler simpelthen ikke, at der er nok gøremål til at udfylde mine dage.
Ofte finder jeg mig selv i, at stirre intenst på min mail-indbakke i håbet om, at der tikker en ny mail ind, som jeg kan forholde mig til, på den ene eller anden måde.

http://bryllupplanlaegning.blogspot.com/

https://mythdk.blogspot.dk

http://branddesigndk.blogspot.dk

http://bryllupsfotograferne.blogspot.com/

http://bryllupidanmark.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-bryllupsfotograf.blogspot.com/

Jeg er tilknyttet Recovery College på Rushworth Street. Det er dem som holder styr på alle kurserne, som man kan deltage i på stedet. Det er dem der hjælper med at brede budskabet, få folk skrevet op, og hjælper de frivillige med at få afholdt deres sessioner. Men det er også første gang, at de har praktikanter tilknyttet. Vi er endda to.
Du tænker måske, at det er vildt fedt, ikke at lave så meget. Men jeg mangler virkelig noget udfordring. Noget at give mig til, udover at stirre intenst på en computerskærm, mens jeg får dårligere og dårligere samvittighed over, at der er nogle læringsmål fra skolens side, som jeg frygter ikke at kunne opfylde.
Når alt det her så er sagt, så er det vitterligt en rigtig god organisation! Hvad de ikke gør for klienter, frivillige og alle os andre. Der er dæleme tale om et godt arbejdsmiljø!

Nu har jeg snakket med min fellow praktikant om, at I næste uge tager vi tyren ved hornene, og får noget til at ske! Det her må ikke blive en fiasko, når man ved, at der er guld for enden af regnbuen.
Så lad os lige aftales ved, at vi snakker om det igen om en måned? Fedt, jeg glæder mig til at have nyt at fortælle.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere