egen observation
Uncategorized

egen observation

Og hvorfor så det? Jo ser du, hvis du som jeg har ansigtet dækket af små fine hår, så vil du gerne vokse dem, og det vil du gerne fordi:

  • Din hud kommer til at se babyblød ud, og får en vældig fin glød
  • Din make up kommer til at ligge meget, meget flottere
  • Du får færre bumser

Sidstnævnte er altså kun min egen observation, så jeg lover ingenting. Men jeg har dog hørt, at når de små hår er væk, har snavs og bakterier sværere ved at kravle ned langs håret og ned i hårsækken, og derved danne bumser. En stor del bumser er hormonelle, I know, men de kan jo også dannes af udefrakommende vederstyggeligheder. Det her er i hvert fald en rutine jeg har taget til mig.

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com

https://analytics-online.blogspot.com

https://badevaerelser.blogspot.com

Før du starter er der lige et par ting du skal sørger for:

  • Rens dit ansigt
  • Sørg for at have eksfolieret godt først. Trust me, wax stripsne river huden af hvis der er tørre områder! Kun overfladisk, men kønt er det sgu ikke.
  • Fugt huden med din yndlingscreme

Jeg køber min wax i Normal, as cheap as can be, men de kan også købes i Matas fra andre mærker. Men når du har gjort dig klar, så følg instrukserne på pakken. Dem jeg bruger skal være varme, så jeg lægger dem på radiatoren nogle minutter. Du kan også varme en tallerken i ovnen og lægge stripsne på bagefter. Og så er det bare at waxe derudaf. Husk at hive af mod hårenes retning. Og jo, det gør nas første gang, men det er ikke værre end at plukke øjenbryn. Tip: Klip stripsne over, så er de nemmere at arbejde med de små steder, som f.eks. overlæben.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere