mirakelmidler
Uncategorized

mirakelmidler

DIT HÅR ER SMADRET, HVAD SKAL DU DOG GØRE?

Som så mange andre, er jeg altid på jagt efter mirakelmidler indenfor skønhedspleje, som også gerne skulle passe ind i budgettet. Og hvis du er på SU ligesom mig, så har man bare ikke råd til de dér latterligt dyre, men garanteret vildt gode, produkter som ens frisør anbefaler at man bruger.

Og som så mange andre har jeg prøvet kokosolie som hårkur, og har faktisk ikke lyst til at bruge andet fra nu af. Det er det bedste jeg har prøvet, og så er det tilmed økologisk, og så naturligt som det kan blive. Jeg vil helst have så få kunstige ting i min krop som muligt- uden at være fanatisk, selvfølgelig.

Nå, men mit hår er altså helt udpint- afbleget til ukendelighed- men jeg fortryder det ikke… Det skulle prøves, kender I det? Nu prøver jeg at lade min egen farve gro ud, for det der er afbleget, begynder at knække af i små  bitte totter. Ikke noget der kan ses heldigvis, men jeg tør ikke farve det. Og så er det jo at man gerne vil passe på sit hår, og det gør man bedst (efter min mening) med kokosolie.

DU SKAL BRUGE:

  • kokosolie- smagsneutral (så slipper du for at lugte af en tropisk temafest)
  • håndklæde

OG SÅ SKAL DU:

  • smøre en god omgang olie i håret, til det er helt mættet. 
  • huske at håret skal være tørt
  • sov med olien i håret (læg håndklædet over hovedpuden)
  • vaske det ud næste dag. Husk at komme shampoo i håret før du gør det vådt, ellers er det et helvede at få ud

Du kan selvfølgelig også bare lade det sidde nogle timer, men hvis dit hår er kampsmadret så vil jeg anbefale at sove med det. Trust me, du kan virkelig se og mærke forskel, og det er faktisk videnskabeligt bevist at kokosolie er godt for håret- so get to it honey

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere