ambivalent overvejelse
Glimmer

ambivalent overvejelse

ambivalent overvejelse

er i hus, efter en meget ambivalent overvejelse. På den ene side ville jeg sindssygt gerne derned med min kæreste. Han har en camp med masser af traditioner- det er pissefedt, og jeg ville gerne opleve Roskilde sammen med ham. Stemningen, friheden og maden (øh hallo, har I smagt de fried chickens fra Big A? Altså jeg har aldrig smagt noget lignende. Foodgasm).  Og musikken selvfølgelig.

På den anden side er line up’et så lortedårligt, at jeg virkelig ikke gad bruge penge på det.

MEN JEG SKAL AFSTED

For som sommeren kom trillende og jeg fik lyttet lidt til nogle af de navne der kommer men jeg ikke kendte, så fik jeg lyst til at tage afsted. Selvfølgelig er manden 90% af grunden til jeg tager afsted. Jeg glæder mig faktisk helt vildt lige nu- YAS!

Først Copenhell, så videre til Roskilde. Jeg undskylder på forhånd til min lever.

Jeg har så lavet en lille humørcollage til jer med nogle billeder fra sidste år. Jeg tog så mange flere billeder, men kort efter jeg kom hjem sidste år kreperede min iPhone, sammen med alle billederne. Dér- lige dér- blev jeg rigtig træt af Apple og købte en Samsung. Har aldrig været så glad for en telefon.  Men ærligt, er det ikke ved at være en joke at ens nye iPhone bliver betydeligt dårligere hver gang der kommer en ny?

NÅ, MEN JEG GLÆDER MIG TIL (NOGET AF) MUSIKKEN;

Især til the Savage Rose, Foo Fighters, Anthrax og Sort Sol. Icona Pop og Solange bliver også spændende.

Skal du også afsted? Hvad glæder du dig mest til at høre?

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere