velgørenhed
Glimmer

velgørenhed

Hvad har J-Lo gang i?
Tillæg til stjernernes kontrakter, såkaldte riders, er blevet almindelige. Rimeligt nok – et band, der ikke stiller krav, ender nemt i et koldt omklædningsrum med lysstofrør og tilstoppet wc, og med det kasserede lydanlæg fra en efterskole. Men nogen burde nok have forklaret Jennifer Lopez, hvad ordet ”velgørenhed” betyder, da hun skulle optræde ved velgørenhedsindspilning af Marvin Gaye-nummeret ”What’s Going On” kort efter angrebet på World Trade Center. Selv om J-Lo kun skulle være i studiet i halvanden time, insisterede hendes agenter på ”nogle få vigtige detaljer”, der kunne ”sikre et mere komfortabelt ophold for kunstneren og hendes følge”. Og hvad var så det? 

Miss Lopez’ kontrakt
En 15 meter lang campingvogn ”med to indgange”, som skulle være udstyret med TV og videoafspiller, cd-afspiller og et udvalg af cd’er (43 titler opgives). Omklædningsrummet måtte være ”et hvidt rum” med hvide blomster, hvide borde og duge, hvide gardiner, hvide lys og hvide sofaer” og en ”stor og magelig stol til hår og makeup”. Ud over de hvide blomster, som skulle være liljer og roser, foreslog stjernens medarbejdere også ”gule roser med rød kant”. Alt dette og meget mere kan man læse til mindste, pinlige detalje i miss Lopez’ kontrakt, som webstedet thesmokinggun.com har fået fingre i og offentliggjort sammen med kontrakt-riders fra et par hundrede andre af poppens store og halvstore navne. 

Beatles: Fire hvilebrikse 
Småligheden er til at få øje på, hvis man sammenligner med de beskedne krav, verdens største band stillede for 40 år siden. Ifølge The Beatles’ tresiders standardkontrakt fra 1965 ville de fire Liverpool-drenge bare gerne have ”et high fidelity-lydanlæg med tilstrækkelige højttalere og en forhøjning til Ringo Starr og hans trommer”. Ellers bad de bare om en campingvogn bag scenen, hvor de kunne klæde om. Den skulle have el og vand, fire hvilebrikse, et transportabelt TV, og der skulle være nogle sodavand, en isspand og rene håndklæder. Gruppen havde dog én ufravigelig betingelse: Den ville under ingen omstændigheder optræde for et raceadskilt publikum.

Hvorfor er bryllupsfotografer så dyre?

Sådan finder man den perfekte bryllupsfotograf

Derfor skal man prioritere bryllupsfotografen

Sådan bliver man en succesfuld bryllupsfotograf

Markedsføringstips til bryllupsfotografer

Bryllup på Dragsholm Slot

70 ting du skal vide for at kunne vælge din brudekjole

Gode råd til valg af vielsesring

Sådan vælger du sko til dit bryllup

Fotograf bryllup København

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere