Brylluppet er for mange blevet en design-event
Glimmer

Brylluppet er for mange blevet et design-event

Brylluppet er for mange blevet en design-event, og derfor er bruden også ofte med, når brudebuketten sættes sammen. Kun cirka 30 procent af salgene foretages udelukkende af gommen. I resten af tilfældene deltager bruden aktivt. Måske også fordi udvalget af buketter ikke længere begrænser sig til en køn rokoko, men kan være lige så ambitiøst og finurligt, som kollektionen af kjoler. 

Brylluppet

Blomsterdesign og bryllup

De fleste brude ender med at skride op af kirkegulvet med en buket, der er ganske unik og speciel, men starter alligevel med at finde inspiration i dekoratørernes billedgalleri. For ofte kan man lave buketter, der fuldstændigt overskrider brudeparrets egen fantasi, og som er meget mere opfindsomme og langt smukkere end drømmen. Lange, runde, smalle, åbne, lukkede buketter i alskens farver og med blomster, man knap kender eksistensen af. Der er kreationer, der matcher enhver couture – og selvsagt derfor også ethvert budget.

Blomsterdesign og bryllup

Gommen har det sidste ord

Men selvom det altså er de færreste mænd, der springer egenhændigt ud i beslutningen om buketten, får de fleste gomme alligevel det sidste ord. For selvfølgelig kan buketten ikke udelukkende være designet udfra brudens forestillinger om skønhed og æstetik.

Flotte bryllupsbilleder fra danske bryllupper

Buketten er jo også et udsagn om gommens følelser for sin kæreste kvinde. Og så er det jo immervæk sjovest for den spændte brud på dagen at få leveret en kreation, hun ikke fuldstændigt kender faconen på.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere