Børnefotografering
Glimmer

Børnefotografering

Jeg er byens bedste familie og børnefotograf, da jeg elsker børn. Børn har altid været mit udgangspunkt for min fotografering og startede som fotograf, da jeg selv fik børn.

Mange fotografer siger at børn er det sværeste og mest tidskrævende at fotografere – og tænk jeg ELSKER det og glæder mig hver gang til at få små folk 0-18 år i studiet (eller i naturen)

Mit mål er hver gang at skaber glade minder om en god tid. I mit børnevenlige studie, placeret i hjertet af mit hjem – er der tid til hele din familie.

Børnefotografering – ude eller inde
Hos mig må børn være børn og babyer være babyer. Jeg er ikke sart, og der er plads til karatespark, kilderi og kærlige kys, når børnene skal fotograferes.

Studie billeder eller billeder i naturen

Jeg fotografere ofte børn i mit studie. Til tider ønsker forældre nogle mere farverige og levende billeder, og her bruger jeg både strand eller legepladser i kommunen. Det gælder også til familiebilleder.

Leg, tryghed og glæde, skaber den rigtige stemning. Når stemningen er etableret, kommer de bedste børnebilleder i kassen.

Jeg oplever, at børn synes det er noget sjovere, at ligge ned og kilde søster mens de råber/griner “elefanttis”, istedet for at sidde på en ælblekasse, med vandkæmmet hår og sige “appelsin”, når de er til fotograf.

Larm og leg

Der er rummelighed og plads til larmende og legende børn, pjankede babyer og stressede forældre…..smil. Først når alle er faldet til ro, går vi igang med baby, familie eller børnefotograferingen.

Familiefotograf

Jeg er mor til to børn. Med huset fuld af legekammerater, glade stemmer og sjove grin, kender jeg alt til larm, uro, kaos og liv. Jeg elsker det. Elsker børn og alt det de bringer til livet. Børnefotografering er det bedste jeg ved. Glade smil og impulsive bevægelser

Tid, nærvær og tryghed.
Hos mig er der den rummelighed, humor og tryghed, som får børn til at føle sig hjemme i mit studie. Familien falder til ro, ungerne leger og de dejligste minder kommer i kassen.

Kommentarer lukket til Børnefotografering

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere