Hele familien kan være med
Glimmer

Hele familien kan være med

Med ECCO Walkathon kan du både gøre noget godt for dig selv og samtidigt støtte en god sag. Det eneste man skal gøre, for at få en god oplevelse, er at tilmelde sig, møde op og lade fødderne arbejde. Det er muligt for deltagerne at vælge mellem tre organisationer, Hjerteforeningen, WWF og UNICEF. ECCO donerer 5 kr. for hver kilometer, deltagerne går. Vælger du at donere dine gåpenge til Hjerteforeningen hjælper du hjertebørnene og deres pårørende til gode oplevelser i hverdagen. Går du for WWF er du med til at sikre naturen og dyrelivet på Borneo, og hjælper du UNICEF, får forældreløse børn i Afrika glæde af pengene.

Bryllupsfotograf i Haderslev

Bryllupsfotograf i Sønderborg

Bryllupsfotograf i Middelfart

Bryllupsfotograf i Odense

Bryllupsfotograf i Hjørring

bryllupsdag

Fotobog fra brylluppet?

Dekorationer til bryllupper

Bryllupsuniverset

Bryllup i Herning

Fotografering i bryllups kaos

Undgå bryllupsfoto katastrofer

Valg af bryllupsfoto stil

Hele familien kan være med
Siden den første ECCO Walkathon i 1999 har eventen spredt sig ud over det meste af verden, og tæller man alle de kilometer sammen, der er blevet gået siden, har deltagerne snart gået rundt om jorden 30 gange. Omdrejningspunktet for årets ECCO Walkathon i København er Kastellet. Skulle du få lyst til et afslappende hvil undervejs, ligger der mange hyggelige ”vandhuller”, pladser og grønne parker på turene. Der er noget for hele familien, både på dagens underholdningsprogram og i de opsatte forsyningstelte. Når gåturen rundt i København er gennemført har børn i alderen 6 – 16 år f.eks. mulighed for at gå penge ind til deres yndlingsprojekt, på den 2 km lange ekstrarute ’Forbudt for voksne’.

Gå med de kendte
Ud over H. H. Prinsesse Alexandra, der åbner arrangementet, vil en del kendte være med til at gå for et godt formål. F.eks. deltager Camilla Ottesen som vil gå for Hjerteforeningen: – Hvis jeg ved at bruge et par timer på ECCO Walkathon kan gøre en forskel for Hjerteforeningens arbejde – og være med til at sætte fokus på børn med medfødte hjertefejl, så er det det hele værd.
Af andre kendte kvinder på deltagerlisten kan nævnes navne som Helle Thorning-Schmidt, Caroline Henderson, Ritt Bjerregaard og Suzanne Bjerrehus, som med deres indsats satser på at sætte fokus på egne hjertesager og gøre en forskel, sammen med de andre deltagere.

Kommentarer lukket til Hele familien kan være med

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere