yndlingsårstid
Glimmer

Pinlige sms’er

Mens min kæreste og jeg stadig boede i hver vores by, dyrkede vi en del telefonsex. En aften hvor det havde været rigtig godt, og vi begge var kommet højlydt i røret, kunne jeg ikke lade være med at skrive til ham, inden jeg lagde mig til at sove. Jeg fortalte ham, hvor frækt det havde været, hvilken fantastisk orgasme jeg havde fået, og hvor meget jeg glædede mig til, at vi skulle gøre det igen. Jeg trykkede send og modtog til al rædsel meddelelsen: ‘Beskeden er sendt… til MOR’. Hjææælp. Heldigvis kommenterede hun det aldrig. Og tro mig, det gjorde jeg heller ikke!

https://www.forevigt.dk/nyeste/

Jeg var på en blind date med en pige, Iben, som jeg havde mødt over nettet. Vi tog i Tivoli derefter ud at spise middag. Jeg syntes, hun var sød og følte, at det klikkede mellem os. Så var det altså bare, at hun på et tidspunkt skulle på toilettet. Hun tog sin taske med og var væk et godt stykke tid. Pludselig bippede min telefon. Det var hende, der skrev. Tydeligvis til en veninde. Hun skrev, at vi intet havde til fælles, at jeg ikke så godt ud, og at hun bare glædede sig til, hun kunne tage hjem. Helt ærligt! Jeg blev så vred og skuffet, at jeg tog min jakke og gik. Og jeg sagde til tjeneren, at Katrine ville tage sig af regningen. Siden har vi ikke talt sammen.

Da jeg gik på uni, skulle jeg skrive en opgave sammen med en pige, der hed Sisse. Hun var sød nok, men jeg fandt hurtigt ud af, at hun ikke var særlig arbejdsom. Hun overholdt aldrig deadlines og kom altid for sent, når vi skulle mødes. Jeg blev efterhånden rigtig træt af hende! En dag havde vi aftalt at mødes på en café og tale om opgaven en time inden, jeg skulle på arbejde. Jeg ventede. Og ventede. Og stressede over, at hun ikke kom. Mens jeg ventede skrev jeg til en veninde og brokkede mig over Sisse. “Jeg er dødtræt af hende. Hun går mig på nerverne”, skrev jeg, og sendte beskeden – til Sisse! Jeg gik i panik, og besluttede mig for at ringe til hende. Hun var på vej på sin cykel og havde ikke læst beskeden, så jeg sagde, at det bare var en dårlig joke, og at hun skulle slette den. Om hun gjorde det, ved jeg ikke. Men der var intet at mærke på hende, da hun kom, og hun sagde aldrig noget om det.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere