Kan godt lide stedet
Glimmer

Kan godt lide stedet

Jeg har lige spist en tomatsuppe. Den gjorde det ud som morgenmad- en kold cola til.

Kan godt lide stedet. Billig, god mad, internet og kaffen er fin.

Men for helvede deres service er skrantet. Der var en lille kø, 4 tjenere der betstemt ikke havde travlt. Ikke med gæster i hvert fald. “Du har noget på din t-shirt”  siger den ene til den anden “EJ hvad, jeg har lige fjernet det! Ej hvad er det de har lavet på væggen nede i kælderen, har de malet eller sådan noget?!” sagde den anden, overdrevet forundret over det hvide støv på hendes trøje. Kæmpe mysterie. En anden kigger dovent over skulderen fra kaffemaskinen. Ser os gæster, ingen videre hast.

Min tur; tomatsuppe og cola med is.  “Okay, vil du ha’ is?”  Ja tak…….

Jeg sidder med min computer. Skriver et indlæg om et event jeg var til med Santa Maria. Det er sgu længe siden. Jeg havde stadig verdens største udgroning. Undrer mig lidt over hvorfor jeg ofte er så lang tid om at få sådan et indlæg stykket sammen. Jeg er jo vild med det. Måske er jeg ikke “god nok” fordi jeg ikke er som de andre bloggere?

Jo gu’ fanden er jeg god nok. Jeg vil være anderledes. Gider ikke alle det overdrevet tydeligt opstillede billeder. Og lade nu være med at lade som om I aldrig angriber Mac D en lørdag nat, eller som om I aldrig bestiller en pizza eller kværner en marabou. Eller bare spiser en leverdreng til aftensmad. Det må man godt. Det’ okay.

Det er også okay hvis du i virkeligheden ikke løber 5 km som det første når du står op, for at gå hjem og spise din veganske buddha bowl. Bevares, jeg elsker selv sund mad og at få trænet, men nogle gange er det til at brække sig over hvor “se mig, jeg er perfekt, min selvkontrol er eminent, mit liv er i balance” -agtige de fleste store blogs er. Kan man kun blive kendt/populær blogger hvis man har sådan en blog? Skulle man skifte tilbage til Bloggers Delight?

SUK

To veninder i midt 60’erne sætte sig ved siden af mig. Enten er de sukkerkolde eller også hader de hinanden. Hakke, hakke, jeg ved bedre end dig. Måske ses de kun fordi det har de gjort i 40 år.  De går efter en kaffe, croissanter og stenhårde biscotti, i lidt bedre humør.

Copenhell er næsten udsolgt. Arhg, der skal købes billetter i dag.

Jeg har lige været ved frisøren. Tilbage til en farve der ligner min egen. Iza er den bedste. Helt glat og gennemplejet hår. Fucking love it. I morgen ligner det sikkert en halmballe igen, men så har den i det mindste den ønskede farve. Photos coming up.

Kl 14 skal der spises en tatar med et par damer fra tatarklubben. Amy Whinehouse synger Back to Black i radioen fra det hinsides.

To unge veninder til den anden side. Blide stemmer. Smoothie og brunch. Eksmanessnak- godt det ikke er mig. En mand sidder i hjørnet, han er kendt men kan ikke huske hvorfra.

Tænker jeg bliver her til jeg skal møde tatardamerne. Måske jeg lige skal have en kaffe, og så kan jeg få læst nogle af de blogs jeg ikke har fået læste endnu. Hvem der bare skulle ud og rejse//

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere