sundhedsbalancen
Glimmer

sundhedsbalancen

Drømmer du om nogle simple kostråd og motionstip, der kan passes ind i hverdagen? Så er der hjælp at hente fra usædvanlig side, nemlig hos bageren.

Enkle og effektive råd 

Lisbeth Dahl giver gode råd og værktøjer til at kickstarte en sundere livsstil på Balance. Arrangementet gæster i alt seks danske byer hen over foråret for at sætte kost og sundhed øverst på dagsordenen. Det kan være en sand jungle at finde rundt i kostråd, slanketip og motionsplaner, selv om målet ganske enkelt er en sund livsstil. Derfor går den landsdækkende kæde af bagere nu sammen med kostvejleder, foredragsholder og træner Lisbeth om at give enkle og effektive råd om kost og sundhed.

Effektøvelser 

Lisbeth er personlig træner, kostvejleder og forfatter til flere bestsellere om kost og fitness. Aftenen starter med to timers foredrag, peptalk og debat om kost og sundhed ved hende. Hun giver masser af konkrete taktikker og råd til at finde balancen og ikke mindst at holde den. Herefter følger en times EFFEKT-træning med gode øvelser for hele kroppen. Øvelserne kan efterfølgende nemt gennemføres derhjemme. 

Flere artikler:

Brød i balance

Bagerne bakker op om den sunde livsstil med masser af ernæringsrigtige brød og sandwich og med kager, der har et reduceret fedtindhold.  Den nye serie omfatter et grovbrød, et bolle og en tærte. Fælles for de nye brød og kager er, at de er bagt med tranebær, som blandt andet har et højt indhold af c-vitaminer. Samtidig smager tranebærrene pragtfuldt i både brød og kager, hvor de giver en god balance i forhold til brødets aroma og kagens sødme. Både grovbrødet og bruddet i Tranebær serien har et fedtindhold på max to procent og er rige på de sunde kostfibre. Det samme gælder en lang række af bagernes andre spændende grovbrød og -boller, og de sunde fibre er en vigtig del af en ernæringsrigtig kost. 

http://reklamefotograf.net

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere