Skræmmer du mændene?
Glimmer

Skræmmer du mændene?

Er du den type kvinde, der skræmmer alle mændene væk? Her får du gode råd fra en singlemand, som er blevt skræmt rigtig mange gange…

Nå, jeg vil vædde med, at du er vild i varmen efter at komme på banen igen, sagde min ven David og gav mig et indforstået puf i siden. Jeg var for nylig blevet single, så David antog, at jeg med velbehag så frem til at generobre dating-arenaen. Men det gør jeg ikke. Det skræmmer mig fra vid og sans. Jeg har nemlig været der. 

Vær ikke for selvstændig

Når man er ude at spise sammen for første gang, kommer man altid til det kejtede øjeblik, hvor regningen skal betales. Som mand føles det rigtigt at være dén, der gør det. Det er ikke en skjult dagsorden, og det er heller ikke for at være nedladende, det føles bare rigtigt. Ni ud af 10 gange vælger pigen modstræbende og dog taknemmelig at acceptere, og alle er glade. Men nu og da sker det, at pigen vender sig mod én og hvæser: – Næ, nej, makker, jeg betaler for mig selv. Jeg skal ikke nyde noget af, at du mener, at jeg skylder dig en tur i kanen. Jeg kan godt se logikken, men helt ærligt?

Drop astrologien

Sidste gang jeg hørte sætningen: ‘Jeg er sikker på, du er Stenbuk’, undslap mig et højlydt suk. For det første er jeg IKKE Stenbuk, for det andet sker der uafværgeligt dét, at mine øjne begynder at vandre væk, og mine tanker fyldes af langt vigtigere spørgsmål som for eksempel, om jeg har husket at slukke lyset på bilen, eller hvordan Brøndby mon vil klare sig i slutrunden. Stjernetegn er kedelige. Vi mænd tror simpelthen ikke på dem. Gem stjernerne til dine veninder.

Læs mere:

Gem selvhjælpsbøgerne væk

Det ironiske ved at have en bog a la ‘Sådan møder du interessante mænd’ stående i din bogreol er, at i samme øjeblik en af disse interessante mænd får øje på bogen, så ønsker han, at han aldrig havde mødt dig. ‘Enlig pige søger-bøger’ får dig til at virke desperat! Ud med dem. Nu! Så vidt jeg har erfaret, bliver den slags psykobørge-litteratur på natbordet ofte ledsaget af et væld af overparfumerede duftlys, en spandfuld massageolie og ikke mindst en frugtskål fuld af assorterede kondomer. Altsammen ting (og det ved alle mænd), der vidner om et snarligt neurotisk sammenbrud.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere