chef på stilletter
Glimmer

chef på stilletter

80 timers arbejdsuge

– Jeg har aldrig været bange for at kaste mig ud i det. Når man tror på sin idé, så kæmper man for det, og så skal det nok lykkes. Og det gik jo godt! I starten arbejdede jeg 80 timer om ugen, var tjener i restauranten og havde en finger med i alt, men det kan man ikke i længden, fortæller hun. En af de største udfordringer for hende var at lære at uddelegere opgaver og ansvar. – Man er nødt til at kende sine egne talenter og grænser og finde folk, som har nogle kompetencer, der kan supplere ens egne. 

Kvinder er benhårde

– Jeg stoler på min intuition, når jeg skal ansætte, og det har givet mig en god stab. Det handler i høj grad om at kunne forhandle priser i denne branche, og jeg kan helt sikkert bedst lide at forhandle med mænd. Mænd har stor respekt for, at man har startet noget som kvinde, og det er jo et godt udgangspunkt. At forhandle med kvinder er sværere end med mænd, de er benhårde – ligesom mig selv. 

Uddanner egne sushikokke
Hendes koncept går ud på, at det hele skal være et realistisk alternativ.
– Der skal være råd til at spise sushi til hverdag og ikke kun om lørdagen.
I dag er er det mere end bare takeaway. 
– Vi uddanner vores egne kokke og laver også arrangementer ud af huset, hvor folk kan lære at lave det hele selv. Derfor er min jobbeskrivelse også en helt anden, end da jeg startede. Udvikling af konceptet og marketing er nogle af de emner, der ligger mig nærmest.

Læs mere:

Fremtiden ligger også i sushibranchen
– Jeg regner med at fortsætte i branchen, og et af målene er at gøre det til en franchise. Men der skulle da også gerne komme et par børn på banen snart. Det skal der være plads til, og det tror jeg godt, at jeg kan kombinere. Mit job kan jo være så fleksibelt, som jeg selv vælger, så det handler om mine egne prioriteter.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere