En meget bevidst beslutning
Glimmer

En meget bevidst beslutning

Børnene

Alle seks børn er resultat af en meget bevidst beslutning. Når familien skulle forøges, har Hun og hendes mand været enige om det hver gang. Næsten. Hun siger om sine børn, – jeg elsker de børn. Jeg trives med at være herhjemme, og jeg er ikke bange for at min hjerne skrumper ind. Der er ikke meget prestige i at passe børn men jeg ved, hvad jeg står for og er faktisk ligeglad med hvad andre tænker. 

Manden 

Så er det deres tur til at hygge sig uden børn. Når barnepigen arriverer, smutter hun og hendes mand ud i det Århusianske kulturliv. Og bruger løs af det. De tirsdage er nødvendige for dem begge to. Om manden siger hun, – Jeg har virkelig fundet min soulmate. Lars har lært mig meget om at have en glæde ved livet og en vilje til at gå efter det man ønsker. 

Tøjdesign

For nogle år siden fik hun behov for at se andet end børn og lovparagraffer. Hun havde lyst til at lave noget kreativt. Da hun elsker at sy og alligevel altid kreerer tøj til sig selv og sine unger, opstod idéen om et firma med børnetøj i eget design. Med base i husets kælder blev hendes brand skabt. I begyndelsen var det venner og naboer, hun solgte tøj til, men en dag stod der nogle kunder i hendes kælder, hun ikke kendte. Det var en sejr.

Flere artikler:

Ingen superkvinde

Igen og igen understreger Lone, at hun bestemt ikke er nogen superkvinde eller stræber efter det perfekte. Hun vil ikke sættes op på en piedestal. – jeg bliver tilfreds med alt over et sekstal når jeg er til eksamen, og huset ligner også en slagmark indimellem, med legetøj overalt. Selvom det giver ro og overskud, når huset er ryddeligt, kan hun godt finde på at losse alt vasketøj ind i bryggerset for en stund og i stedet sætte hår på sine piger eller læse Harry Potter for de ældste drenge.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere