myten
Glimmer

myten

Det lader til, at folks oplevelse med at få barn nummer to, varierer utroligt meget. Det er jo ikke så mærkeligt, børn er trods alt ikke ikke ens. De store reagerer forskelligt, hvis overhovedet. De små, ja, enten sover de, ellers gør de ikke. Enten får de kolik, og ellers gør de ikke. Så jeg vil gerne aflive myten om, at det at få barn nummer to, bare er møg hårdt.
Selvfølgelig er det anerledes at have to børn! Vores hverdag er en ret rutinepræget. Vi står op nogenlunde samme tid hver dag, spiser på de samme tidspunkter og laver basalt set, ret meget det samme hver dag. Men det gør de fleste jo med småbørn, ikke? 

Lisa vil hverken tage en sut eller en flaske, så jeg kan ikke forlade hende mere end en times tid, men det går jo nok. Hun er allerede 4 måneder, så mon ikke det vender snart alligevel. Det er en anden ting at tage med, synes du at tiden går hurtigt med ét barn, så vær forberedt på slet ikke at kunne følge med med nummer to. Jeg har jo lige født? 

Sådan bliver man en succesfuld bryllupsfotograf

Markedsføringstips til bryllupsfotografer

Bryllup på Dragsholm Slot

70 ting du skal vide for at kunne vælge din brudekjole

Gode råd til valg af vielsesring

Sådan vælger du sko til dit bryllup

Fotograf bryllup København

Vega er nem og Lisa tager det utrolig pænt, det er jeg klar over. Men jeg synes alligevel, at jeg vil dele min begejstring ved at have to børn – for alt jeg selv hørte før jeg blev gravid var, at det var ulidelig hårdt de første to år. Jeg kunne næsten se skrækken i folks øjne, da de hørte jeg ventede en til, med under to år i mellem!!!

Jeg nyder det, også selvom det kan være lidt svært at lave mad og holde begge glade på samme tid. Det er nok min største udfordring. Eller at aflevere/hente Lisa, det er også kompliceret, men når det er alt, jeg kan brokke mig over, så er alt vidst meget godt 🙂

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere