Når en kvinde og en mand bliver venner
Glimmer

Når en kvinde og en mand bliver venner

Er al sexlyst og tiltrækning udslettet i venskabets hellige navn, når mand og kvinde kalder sig venner? 

En kvinde har oplevet at blive forvirret over sine følelser for sin bedste ven. Hun følte sig forelsket, men følelserne blev ikke gengældt. Heldigvis var den lille krise med til at styrke venskabet. Normalt har hun i røret tre-fire gange om ugen. Han bor i en anden by og hun i Aarhus, men afstanden har ikke sat grænser for deres venskab. De to mødtes for fem år siden, da de arbejdede sammen på et diskotek.

Blev i tvivl om sine følelser

Han blev hurtigt en ven, som hun følte, hun kunne stole på, betro sig til og fortælle alt. Hun tror, at grunden til, at de blev så gode venner, er, at de er så forskellige. Han er spontan og impulsiv, mens hun helst skal planlægge alting. Men sidste år skete der noget, som var ved at ødelægge deres venskab. De havde haft en periode på omkring et halvt år, hvor de ikke 
havde set hinanden. Da de så hinanden igen, gik det op for hende, at hun havde savnet ham utroligt meget. Så meget, at hun pludselig blev i tvivl om sine følelser. Selv om det var svært, skrev hun et brev til ham. 

Hørte intet

– Jeg sendte brevet og tænkte ikke på, at jeg satte et megagodt venskab på spil, fortæller hun. Hun hørte ikke fra ham, og hun husker det som kikset, når de mødtes. Hun følte sig frustreret og ked af det og savnede sin bedste ven. Først flere måneder senere fik hun endelig konfronteret ham. Hun fortalte ham, hvor ked af det, hun havde været over at føle sig ignoreret, og han sagde, at han ikke havde vidst, hvordan han skulle reagere. Han havde været bange for at miste hende som veninde og havde tænkt, at hendes følelser ville forsvinde, hvis han ignorerede dem. Denne lille snak gjorde, at alt vendte tilbage til det gamle. 

Flere artikler:

En soul mate

– Den måde, han reagerede på, var med til at få mig til at indse, at han slet ikke var min type. Vi fungerer bedst som venner, siger hun. Ifølge hende er deres venskab kun blevet endnu bedre af den lille krise. Han er den side af hende selv, som hun føler, er lidt undertrykt. Han er et legebarn, impulsiv og morsom. Og samtidig kan hun tale dybt med ham. Og høre tingene fra en fyrs side. Som forleden dag, da hun ringede til ham som den første for at fortælle om sin nye kæreste. Hun var lidt forvirret, men som altid kunne han få hende til at slappe af. – Jeg tror godt, at man kan kalde os soul mates. Han ved altid, når jeg har brug for ham. En soul mate er for mig en person, jeg bare connecter med og det gør jeg med ham.

http://fotograferne.net

http://reneasmussen.com

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere