Konceptet
Uncategorized

Konceptet

DET ER SGU VED AT VÆRE ET PAR DAGE SIDEN

Men det laver jo ikke om på at jeg har været til et rigtig hyggeligt event hos Santa Maria.

De har netop lanceret deres nyeste påfund, nemlig krydderier på tube. Konceptet er simpelthen- som det jo ofte er med den slags produkter- at gøre livet lidt nemmere for os travle mennesker UDEN det betyder at det er på bekostning af sundheden. Der er nemlig slet ingen kunstige smagsstoffer eller noget som helst i.

Jeg har haft mine fordomme om St. Maria. At det bare var et alt for dyrt “fast food” brand fyldt med kemikalier. Men efter eventet, har jeg altså fået et andet syn på dem.

NATURLIGE INGREDIENSER ER VIGTIGE

og derfor går Santa Maria meget op i, at så meget som overhovedet muligt er naturligt i deres madvarer,  og så har de tilmed nedsat sukker- og saltindhold med 60%. Deres nye krydderurter på tube, er ganske enkelt geniale- især den med hvidløg. Prøv lige at forestil dig: ingen hvidløgsfingre og ingen kemikalier! Og de kan tilmed holde sig meget længere end de små potter man køber i Netto. Du ved, man køber et bundt persille med de bedste intentioner om at spise det hele, men før man ved af det, hænger den nedad og er erobret af en mindre bananfluekoloni. På tube holder krydderurterne sig meget længere, og der er altså mindre madspild. Så hvis man ved med sig selv, at man ikke får spist de friske urter, så er tuberne helt perfekte.

FRISK ER SELVFØLGELIG ALTID BEDST, SYNES JEG, MEN DET HER ER ALTSÅ ET GODT ALTERNATIV.
OG SÅ KOSTER DE  BARE 19 KR RUNDT OMKRING I SUPERMARKEDERNE.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere