billeder
Uncategorized

billeder

Ferierejser, grillfester og smukke solnedgange – ja sommeren er fyldt med sjove, smukke og mindeværdige begivenheder. Årstiden går dog hurtigt på hæld, men de fleste vil gerne gemme de gode minder fra en dejlig sommer, og derfor er sommeren blevet til en årstid, hvor der bliver taget flest billeder. 

Få de bedste billeder
Det er en stor oplevelse at stå foran Eiffeltårnet i Paris, og her er det vigtigt, at kameraet fungerer uden problemer. Der er ikke noget værre end at tage ’det perfekte billede’ – tror man, og når billederne bliver fremkaldt, er skuffelsen stor. Men hvad kan man egentlig gøre for at forevige sine ferieoplevelser og livets andre store begivenheder på den mest optimale måde? Mats Nilsson fra Kodak Danmark giver ti nyttige tips til de ivrige sommerfotografer, og hvis du følger disse råd, er det nærmest umuligt at komme hjem med dårlige feriebilleder.

https://www.voresstoredag.net/bryllup-sjaelland/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-traktoerstedet-hoejeruplund/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-ved-limfjorden-og-musikkens-hus-aalborg/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-ved-tarm/
https://www.voresstoredag.net/brylluppet-holdes-paa-gl-brydegaard-paa-vestfyn/
https://www.voresstoredag.net/bryllupsfest-paa-comwell-i-rebild/
https://www.voresstoredag.net/bryllupsfest-paa-hotel-haraldskaer-vejle/
https://www.voresstoredag.net/bryllupsfest-paa-lyngsbo-og-vielse-i-brenderup-kirke/
https://www.voresstoredag.net/bryllupsfest-paa-rosenfeldt-gods/
https://www.voresstoredag.net/bryllupsfesten-holdes-ved-hoejen-forsamlingshus-taet-paa-vejle/
https://www.voresstoredag.net/bryllupsmesse-bella-center/


De gode råd
Der er flere ting, man skal tage højde for, hvis man vil tage gode feriebilleder, men her er ti af de vigtigste forholdsregler:

1. Uanset kameratype er det en god idé at tage flere billeder af samme begivenhed – det øger din chance for at få et rigtigt godt billede. 

2. Brug gerne kameraets blitz selv i dagslys. På den måde bliver skyggerne i motiverne mindre mørke. 

3. Husk ikke kun at tage billeder, når solen står højest på himlen, men også tidligt og sent på dagen. Det giver mere varierede og spændende billeder. 

4. Tag altid et ekstra batteri og en ekstra film med på rejsen, når du bruger et analogt kamera. Du kan ofte købe billige film herhjemme.

5. Husk at opbevare dine film uden for direkte sollys og gerne så køligt, som det er muligt.

6. Hvis du gerne vil tage billeder under forskellige lysforhold på din ferie, så bør du vælge en ISO 400-film.

7. Når du bruger et digitalt kamera, bør du altid have et ekstra hukommelseskort og et ekstra batteri med i tasken, når du rejser af sted.

8. Hvis du anvender et digitalt kamera med en opløsning på 2MP eller mere, så får du flere valgmuligheder ved fremkaldelsen.

9. Opbevar ikke kun dine digitale billeder i din computer. Husk også at få dem skrevet ud – enten på din egen printer eller i en butik.

10. Hvis du er meget øm om dit dyre kamera, eller hvis du for eksempel vil tage undervandsbilleder, så tag også et passende engangskamera med, som du kan bruge som supplement.
På grund af en altoverskyggende og uselvisk hjælpsomhed, blev Inge Lise indstillet til årets Pusterumspris af sin kollega Tine, og hun modtog fortjent en lækker gavekurv for sin forbløffende indsats.

Det store projekt
Tine skrev et meget medrivende brev, da hun indstillede Anne Lise til årets pris. Her er et kort uddrag af brevet:
“Weekend efter weekend har Anne Lise mødt op hos mig og slidt og slæbt, og hun har i øvrigt forsøgt at holde mit humør i vejret ved at fokusere på de vi nåede frem for det, der var tilbage at lave. Hun medbragte endda små gaver til min søn for at hjælpe ham med at komme godt igennem ‘endnu en arbejdsdag’. Sådan skrev Tine om sin kollega Anne Lise, der afsatte utallige timer til at hjælpe med at få Tines lejlighed sat i stand.

Fantastisk overskud
– Jeg er alenemor med en søn på 6 år, og hele gør-det-selv projektet i min lejlighed var derfor lagt i mine hænder. At Anne Lise stillede sin hjælp til rådighed på den måde, det synes jeg er fantastisk, skriver Tine.
Anne Lise står nu selv over for en renovering af køkkenet, og dette projekt står hun selv med alene. Derudover har hun et krævende job at passe, så hun har en del at se til. Alligevel bliver Anne Lise ved med at spørge til Tines projekt, og hvornår hun skal komme og hjælpe med at sætte glasvæv op, men det vil Tine nu ikke give hende lov til, for hun synes, at det er hendes tur til at give Anne Lise en hjælpende hånd.
– Jeg synes, at hvis nogen fortjener at komme lidt væk fra hverdagen – og byggestøvet, så er det Anne Lise, skriver Tine som afslutning på sit brev. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere