forelsket
Uncategorized

forelsket

Jeg er allerede temmelig forelsket i hele London-livet lige pt. Overraskende nok er det virkelig dejligt, at møde en masse seje mennesker, der alle har revet sig ud af den trygge danske muld, og har bevæget sig over på den anden side af havet, for at slå sig ned i London. Jeg bor på et dansk hostel, så alle snakker dansk. Det bedste ved det er, både at man kan forstå alt hvad alle fortæller, men bestemt også at jeg føler mig ‘hjemme’.

Jeg har allerede fået set lidt, men den største oplevelse havde jeg i dag, da jeg så The Lion King! OH MY GAWD! Hvis du en dag befinder dig på disse kanter, MÅ du IKKE snyde dig selv for denne oplevelse. Op til flere gange havde jeg kuldegysninger i ren og skær begejstring.

http://muggesen.blogspot.com

https://mad-menu.blogspot.com

https://makeup-dk.blogspot.com

https://massage-dk.blogspot.com

https://maninthemirror-dk.blogspot.com

https://music-business-dk.blogspot.com

Men det her var egentlig bare et lille indlæg, for lige at tjekke ind. Har simpelthen ikke haft Wi-fi’et eller tiden til, at sætte mig ned og få lavet noget godt materiale. Måske det kommer inden for den nærmeste fremtid? Måske gør det ikke. We’ll see.

Denne uge er en som ikke går i glemmebogen lige foreløbig. Hvis jeg siger Harry Potter Studios, så kan man ikke være i tvivl, vel?

Men altså, det der studios, det må altså lige tage i et indlæg for sig selv, for det var da noget af en magisk oplevelse, som slet ikke kan retfærdiggøres på et par enkelte linjer.
Men jeg kan fortælle, at jeg både fik set Den Forbudte Skov, Gryffindors opholdsrum, og Dumbledores kontor. Wauw, er hvad jeg kan sige for nu!

Så har jeg også været ude at drikke Pimm’s, hvilket man ikke må snyde sig selv for, hvis man er et smut på disse kanter. Det er temmelig lækkert, kan jeg hilse at sige!
Så var jeg også rigtig dansker i London, og tog til Phlake koncert. Og det var bestemt en fabelagtig oplevelse, hvor jeg nærmest stod oppe på scenen, fik spyt i hovedet og blev døv på det ene øre. Men det var virkelig det værd.

Så har den ellers bare stået på tøsehygge med søde tøser, lækker mad på mit hostel, spilleaftner og masser af gode stunder i min praktik. Det er som om, at det hele så småt er ved at falde på plads, og det er rart.
Jeg var også et smut forbi Brick Lane market, og der var fyldt med mennesker, lækker mad, genbrugsbutikker og solskin. En dejlig tur alene ned ad de farverige gader. Jeg holdt pengepungen i ro, selvom det da ikke skal være en hemmelighed, at jeg muligvis havde lyst til at købe mig fattig i mad fra alle verdens hjørner. Der var både koreansk, jamaicansk, amerikansk og britisk. En eller anden dag, så må jeg lige tage en tur igennem de forskellige køkkener, og få smagt lidt på verden.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere