metropolen
Uncategorized

metropolen

Så er anden uge i metropolen London gået af sted med hastige skridt, og til tider kan mine ben slet ikke følge med. Tempoet her er helt anderledes end hvad jeg er vant til, plus der er vildt mange indtryk at forholde sig til.

Anden uge har budt på Womens Group med praktikstedet, hvilket er et mega fedt initiativ, hvor kvinder kan komme og lave noget kreativt, få snakket og få lidt i maven.
Jeg har drukket/spist Afternoon Tea med søde typer fra værelset, hvilket helt klart er noget man skal gøre, hvis man er på engelske kanter.
Men det vildeste jeg har oplevet i denne uge er, at jeg var inde at se Harry Potter and The Cursed Child. Er du vimmer det var en vild oplevelse! Føler mig så priviligeret over, at være så heldig at få fat i nogle billetter, hvor jeg kunne suge hele oplevelsen til mig. Det var simpelthen det mest gennemførte teaterstykke jeg nogensinde har set.

https://faa-dig-en-webshop.blogspot.com

https://grafisk-designoghjemmesider.blogspot.com

https://hojskole-dk.blogspot.com

https://hosting-dk.blogspot.com

Men alt er bestemt ikke kun lutter lagkage, selvom jeg prøver at fylde dagene op med så meget af det gode som muligt.
En hverdag er virkelig svær at få til at hænge sammen, når alt det velkendte er efterladt hjemme i Danmark.
Der er så mange muligheder her i London, som jeg gerne vil udforske, opleve og indsnuse. Men jeg er her desværre ikke for den rene fornøjelses skyld. Der er et ansvar forbundet med praktikken, hvilket jeg dog bestemt slet ikke er ked af, for jeg er stensikker på, at det bliver VILDT spændende med tiden! Det er nærmere alle de kommende skoleopgaver, som jeg ikke føler mig helt så begejstret over. Men mon ikke det hele nok skal gå? Jeg er temmelig erfaren efterhånden, hvad angår det at tage en uddannelse.

Nu står en ny uge for døren, og jeg er sikker på, at flere flueben får lov til at præge min Bucket List. For ja, selvfølgelig har jeg kreeret en sådan, for ellers kan jeg slet ikke holde styr på, alt det som jeg skal nå herovre. For der er altså en del

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere