ude at promovere
Uncategorized

ude at promovere

Tiden driver af sted med høj hastighed, og endnu en uge er gået i London. Det er lidt sjovt at tænke på, at for to år siden befandt jeg mig i The Big Apple, og nu to år efter, sidder jeg i The Little Big Apple 😂Havde man sagt til mig for to år siden, at jeg ville rejse væk for at bo i et andet land i 5 måneder, så havde jeg ikke troet på det. Især ikke London. Men her er jeg i bedste velgående, og lever det vilde storbyliv 😉

Siden sidst jeg tjekkede ind, har jeg spist top lækker frokost med min fellow praktikantstuderende. Taget diverse busser rundt i London, hvilket faktisk er en yderst smart måde, at få set byen på, hvis man ikke gider at blive fanget i det sporadiske regnvejr, der kommer før du når at søge læ.
Så har jeg været i Notting Hill og kigge på smukke pastelhuse, drømme mig væk i dyre butikker med priser, hvor jeg virkelig ikke rigtig kan være med. Været i Camden og spise udmærket vegetarisk burger med tilhørende sprøde sweet potato fries. Burger-udvalget herovre skal bestemt også undersøges, og der er allerede flere burgersteder skrevet bag øret, som skal besøges inden jeg igen driver mod Danmark i det nye år.

Lidt shopping har også sneget sig ind, fordi… Hvem kan lade være, når en ny sæson står for døren, størstedelen af dit tøj ligger i et andet land, og du faktisk lidt fortjener noget nyt og lækkert? Så måske inden for den nærmeste fremtid, at et lille outfitbillede kan komme på tale? Jeg kan i hvert fald fortælle, at den lækreste sweater har fundet sig min vej, og jeg kommer til at bo i den, når de køligere dage for alvor indfinder sig.

På praktikfronten er der endelig begyndt at ske lidt. Jeg har været ude at promovere Enrolment week, som vi har næste uge. Det drejer sig om, at en masse mennesker kommer og skriver sig op til diverse kurser, som min organisation holder. Det er muligt for alle at deltage – både som hjemløs, millionær, studerende og hårdt arbejdende. Eneste krav er, at man ikke er påvirket når man dukker op, af hverken alkohol eller stoffer. Overvejer selv at deltage i noget af det, da det spænder vidt og bredt.

https://erhvervsrengoring-firmarengoring.blogspot.com

https://fashion-blogger-dk.blogspot.com

https://fitness-og-traening.blogspot.com

https://foto-og-grafik.blogspot.com


Der er både movienight, yoga, bordfodbold, læsegrupper og selvtillids-kurser.
Næste uge skulle blive vild, og jeg kan ikke rigtig andet end at glæde mig over, at der endelig kommer til at ske en masse.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere