Store ting og sager
Uncategorized

Store ting og sager

Der sker ting og sager i mit liv i tiden. Store ting og sager!
I fredags hentede min kæreste nøglerne til min venindes og min lejlighed for os. Vi har langt om længe overtaget nøglerne til det der skal være vores hjem de næste år. Vi har overtaget nøglerne som er en del af alt det nye der skal til at ske. Nøglerne, som låser op for ikke bare vores nye hjem, men også nye muligheder, nye eventyr og nye mennesker.

Jeg er spændt på hvad det næste år med nyt studie, nye venner, nyt hjem og alt muligt, kommer til at bringe.  Jeg er spændt på at indrette og flytte ind. Jeg er bare alt i alt spændt og håber kun på alt muligt godt. Langt om længe kommer jeg til min drømme by i en dejlig lejlighed med en dejlig veninde. Jeg kan ikke sige andet end at jeg glæder mig som et lille barn.

https://www.voresstoredag.net/billeder/

https://www.voresstoredag.net/blog/

https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/broholm-slot/

https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/bryllups-video/

https://www.voresstoredag.net/bryllupsbilleder/

https://www.voresstoredag.net/bryllupsfotograf/

https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/bryllupsfotografer/

https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/bryllupsfotografering-ved-professionel-fotograf/

https://www.voresstoredag.net/bryllupslokaler-jylland/

Det var alt i alt en dejlig, stille og rolig dag, som jeg tror at de begge nød.
I lørdags holdte vi fest. En sjov, rørende og fantastisk fest, som ikke bare mine forældre vil huske tilbage på, men sikkert også alle os andre, som var med. Det var lidt af en succes, hvis jeg selv skal sige det.

Mine søstre og jeg havde knoklet (beklager mit sprog) røven ud af bukserne, for at festen skulle blive god for mine forældre, så vi havde sørget for noget de kunne grine af, noget de kunne kigge tilbage på og noget som kunne røre dem. Der var noget for dem begge, så det var helt perfekt.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere