Smykker
Uncategorized

Smykker

Smykker – om det er halskæder, øreringer, fingerringe osv. er lige hvad der kan gøre en hver pige glad.
Julie Sandlau er bare ét af de mange smykkemærker som laver smykker i kvalitet og et skide flot design. Og lige netop dette er der stor vægt på i Sandlaus smykker. Hun har nemlig stor passion for kvalitet, skønhed og elegance – dette er med til at gøre disse smykker helt unikke og smukke.

Ovenfor har jeg samlet lidt af det jeg har fundet på hjemmesiden som er lige mig og som nettop nu er kommet på ønskelisten. Jeg er dybt forelsket i de to sæt. Lige dé to synes jeg udstråler netop det som skal frem i smykkerne: Kvalitet, skønhed og elegance.
Ud over ovenstående har de også hos Julie Sandlau et rigtig flot og stort udvalg af øreringe – også her er det tydeligt at se kvaliteten, skønheden og elegancen.

At bære et smykke ved et bryllup

At bære et smykke som disse gør, at pigen der bærer det vil føle sig som det smykkerne udstråler.

Ud over at Julie Sandlau har sine egne smykker er der også i samarbejde med Pieces blevet lavet smykker, som findes i en lidt billigere prisklasse, men det er tydeligt at se forskellen. Julie Sandlaus egne smykker er helt klart flottere og i bedre kvalitet.

en hjemmeside som har lidt af alt indenfor accessories. Der er tasker, punge, smykker, tørklæder osv. Ud over det er der også ting til hjemmet at finde. Dette er mest i den gruppe som hedder “opbevaring”. Det er altså kurve i alle slags: vasketøjskurve, indkøbskurve og cykelkurve. Der ud over har de også hynder, ting til garderoben og nøgleholdere. Der er så at sige lidt af alt.

Som sagt efterhånden en milliard gange står jeg og skal flytte hjemmefra om ikke så længe og lige nettop ting som kurve til hjemmet og vasketøjskurve er ikke just det der står højest på huskelisten over ting jeg mangler/godt kunne brug nyt af. Begge dele er som sagt at finde hos os.

Ud over at der er en masse ting til en selv og hjemmet er der også noget for friluftsmennesker. Soveposer, spisegrej, kompas – alt muligt som er godt til dem der er til camping og teltture – spejdere måske.

Ud over at der hos os er en helt masse forskellige ting, så er de et firma som sørger for kvalitet. De tilbyder gratis levering i hele Danmark og forsendelse inden for 1-2 dage. De yder så at sige god service.

Endelig student og allerede ovre studenterugen. Den sidste uges tid har været en uge i druk hver dag. Jeg har blå mærker op og ned af både arme og ben, stemmen er mere eller mindre væk og jeg tror at jeg efterhånden trænger til en ny lever. Det at blive student har været hårdt, men studenterugen har samtidig været helt igennem fantastisk.
Nu går jeg en sommer i møde, som betyder arbejde, godt vejr, afslappende ferie og ikke mindst lidt mere fest i ny og næ.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere