inspireret stil
Uncategorized

inspireret stil

Nogle af jer kender måske til mærket Mugge, men til de af jer, som ikke kender til det, så er Oill et mærke som laver unisex tøj – det er altså tøj til både drenge og piger. På hjemmesiden finder man altså både tøj, men også caps, tasker, sneakers osv. Alt sammen til både drenge og piger.

Som det er tydeligt at se på tøjet, så har det er maskulint udgangspunkt, men tøjet bliver også brugt af piger og henvender sig mest til dem, som har en lidt street-inspireret stil.
Jeg må være ærlig og sige, at tøjet ikke lige er min stil, men meget af det er super fedt – hvis det kun var til en dreng. Deres sneakers synes jeg til gengæld er super cool og kan sagtens bruges af begge køn.

Ovenfor har jeg samlet nogle af deres billeder fra deres lookbook, som indeholder noget af det tøj, som man kan finde på deres hjemmeside. Hvis det falder i din smag, så tag et kig ind forbi. Som sagt, så ér deres tøj ret fedt, men jeg vil fortrække det til en dreng.
Priserne er overkommelige og der er gratis levering – skønt!

hjemmesider og fotos

Jeg kan ikke sige det nok gange: hjemmesider, butikker – alt hvad der indeholder flytte hjemmefra ting kan gøre mig helt skør og give mig lysten til at flytte med det samme. Jeg glæder mig som en sindssyg, men der er stadig en del ting som jeg mangler før jeg kan få mig et ordentligt hjem – og der er heldigvis stadig tid til at få fat i de ting.

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/sjaelland/kalundborg

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/sjaelland/koebenhavn

For mit vedkommende et køkkenet et af de rum hvor jeg mangler flest ting – jeg er så småt gået i gang med at samle på glas, bestik osv, så min lille samling bliver hele tiden større og større. Men køkkenet især er et at de rum, hvor alting bare skal spille.  Tingene skal være ordentlige og ikke bare gå i stykker med det samme eller sådan noget.

De er én af de mange hjemmeside som bl.a. sælger en masse ting til bl.a. køkkenet. Deres varer har et flot design og skulle være af god kvalitet til små penge, hvilket er godt til studerende. Det er i hvert fald en hjemmeside, hvor jeg kan købe mig fattig.
Så står du og mangler et nyt kaffekværn eller opbevaringsglas eller bare noget helt andet, så tag et kig forbi deres hjemmeside og se om du ikke kan finde et eller andet, som falder i din smag.
Ovenfor har jeg fundet nogle af mine favoritter og som forhåbentlig bliver en del af min samling en gang.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere